Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Jag vill ha tropisk värme i mitt rum, men just nu liknar det snarare sydpolen. Jag fryser som fan och det är någon familjemedlem som hela tiden envisas som skruva ner värmen i mitt rum.
Jag lever med den bevämligheten att ja har värmeslingor i golv och väggar och jag vill ha den möjligheten att jag kan lägga mig ner naken på golvet och sova om jag känner för mig.

Det finns två alternativ för varför som skruvar ner värmen, antingen;
A) Dom tycker jag är fet och vill att ja ska huttra mig ner 10 kilo
B) Dom vill att jag ska frysa till döds då dom kan ta ut livsförsäkringen och flytta till Maldiverna och dricka kokonötsdrinkar hela dan.

Jag tror jag hatar min familj ibland.

Watch out Elin Kling..

image323
Ja där satt den! I bet Jan hade suttit och klurat hela förmiddan på en flitig kommentar som denna och mådde säkert som en luffare som precis vunnit på lotto medans hans väste för själv "I nailed it! I sure did! Mhmm-hm".
Men mellan dig och mig Janne, Jag tror inte ens Britney vill klä sig som Britney..


Heeeeh.

Mamma kom på någon dum idé att jag skulle plocka upp lite i mitt rum innan vi övningskör.
Ovanligt dumt eftersom jag trivs ganska bra som det är nu, och om exat 10 minuter ska vi åka så jag hinner exat skriva ett blogginlägg samt äta en mandarin och om jag är riktigt effektiv så hinner jag röka med!(OBS min rökning går helt OK, det är första ciggen jag röker idag).

Jag är så jävla arg på gossip girl! Idag såg jag verkligen mitt sista inlägg! Det var när Vanessa kom.
Jag hajjar att allt är annolunda i serien men ursäkta mig, Vanessa var en snaggad,knubbig och blek tjej INTE en het latinobrud med långt hårsvall och bling bling. Fyfan vad frustrerad man blir.

Nu är det bilen.

Du är allt bra söt du!

Att män är dumma vet vi, men vad ska vi egentligen med IRL-karlar till när Playahead funkar perfekt som dejtingasajt? Dock blev det ingen dejt för mig och Rq men vi ska ses snart då blir det wild ska jag säga er!
image322te


högerspöke

Kom igen då mina kära blogganhängare, Moderaterna säger JA till homoäkenskap? Vad säger ni? låt oss ha en seriös talk om det för jag är verklige nyfiken på vad ni tycker om det, jag har åtminstonde mina åsikter klara!
image321

Höstlig jul

Var ute en snabbis nyss och såg att mina grannar hade satt ut massa julbelysning runt deras hus, det är verkligen jättesött! Redan i Oktober liksom.. fatta då vad dom kommer ställa ut i december tiderna!
Jag längtar verkligen. Det känns så himmla utlänskt.
Vanligtvis har jag inte sett till någon julbelysning alls på min gata, därimot där jag bodde förut var dom sjukt överdrivna. Speciellt en familj som hade hela tomten fullt av tomtar och andra julsaker, kändes väldigt Simpsons.
I vår familj har vi dock endast en tomte som står ute året om och knappt syns, jag har döpt han till Edwin
(Efter Malins tomatplanta som sorligt nog gick bort i Augusti, R.I.P)



Någon som känner sig manad att ladda hem Navid Modiri &Gudarna - hisningen luktar gräs till mig? skulle inte klaga direkt, av någon anledning vill inte Limeware att ja ska lyssna på bra musik..

Justin Timberlake är bög.

Vilket skämt, betala 500 spänn för att se Takida spela på Lotus? Det finns ingen chans att jag betalar så mycket för en utekväll. Aldrig.



Istället ska jag kolla på film med Malin. Hon kommer välja någon, det känns osäkert med tanke på hur mycket hon tjatat om Svanungen eller vad filmen nu hette.


Så vet ni alla hur jag ska spendera min fredag! det är okej mobba mig bah! göööre!.

Gillar att ni äntligen börjar säga emot mig. Det får mig att känna mig viktig. Älskar er <3

mad cows

Jag är så himmla trött på Danmark ju för tiden. Jag övervägen nästan att inte åka dit för att köpa öl endast för det gynnar deras land. Jag är även riktigt trött på muslimer som tycker vi förnedrar dom genom att krita på mohammed,köpa kläder på H&M och gå omkring och horar sig och ha sex innan äktenskap och dylika ting som är lika med dödstraff i dom länderna som gud måtte ha glömt i ren stress.

Jag orkar inte med mer Mohammed-teckningar
Jag orkar inte med Danmark som tycker det är jättekul att leka katt och råttleken med arga mussar.
Jag orkar inte med Aftonbladet eftersom dom säkert bara ljuger och överdriver


Irriterad

Jag blir sjukt less på alla ibland.
Och med alla menar jag att jag tappade mitt hela nya ciggpaket!
Som ni redan kanske fattade var min sluta röka grej en ren och skär lögn men jag ska faktiskt trappa ner lite(med betoning på lite) eftersom det är ekonomisk (jag får mer pengar till andra livsnödiga saker som alkohol och andra saker som förstår min kropp). Och om man ska skära ner på rökningen måste man ju ha cigg right? Så jag köpte en paket som ja skulle  röka ur nyss och vad händer, JO ja inser att jag har tappat mitt paket. Möjligen har det ramlat ut ur fickan på bussen så någon lycklig jävel kommer få den..
och ni vet vad ja tycker om att göra andra personer lyckliga:@.

Fast jag är ju en bortskämd flicka så mamma lovar att låna ut sitt kort som jag ska köpa cigg för imorn. Snälla mamma skänkte även två cigg till mig från paketet hon kallar "feströkningspaketet".
Konstigt med tanke på att mina päron är två dinousaurien som aldrig festar, faktume att min mamma har cancer och inte ens får dricka alkohol, så hela feströkningspaketet är en konstigt scenarium..

Nu ska ja dock äta mig fet på sockerkaka(Som pappa har gjort så ja slipper oroa mig för diverse magproblem inatt).


sieg heil hihi.

Idag dansade jag och Mallon Juderave. Malin blev så exalterad så hon var tvungen att skriva samtliga förnedringar om judar, efter det käkade vi helt enkelt på burger king.

Förresten har jag slutat röka,
det är upp till er bloggare att lägga oddsen på hur många dagar jag kommer klara mig.

image320

19 februari-20 mars

FISKARNA (20/2 - 20/3)
Du har mycket att vinna på att tänka efter vad du vill. Ta reda på vem som betyder mest för dig.



ha ha ha ha ha ha ah ha ha, ödet är uppenbarligen någon som gillar att ha kul med mig. Ha ha ah ha ah ah aha ha ah aha ha ha ha aha ..

pinsamt pinsamt..

Det finns vissa bloggare/bloggar som är så jävla pinsamma. Inget grammatiska fel eller så, utan bara sjukt allmänt pinsamma! Oftast är själva personen som skriver en dum ytlig brud som tror den är en jordnära underbar människa som alla tycker om, ja tänk om jag fick skriva ut allas blockar jag vill se en hård flata för dom ska komma back-to-earth? Är du en av dessa pinsamma plåtbimbos(Och jag, dom finns i Uppsala inte bara i Sthlm) snälla gör alla en tjänst och sluta blocka,lär er ta kritik och köp nytt foundation.

Alla snälla söta bloggare borde dock träda fram(Typ, mina läsare alltså). Fast nu är det skola.


Jag och Rq diskuterar det viktiga i livet,

image319

KUL TJEJ!

A is for age: 18
B is for booze of choice: Orgasm,Tequila & BEER :D
C is for career: Sam-ekonomi
D is for your dad's name: Stefan
E is for essential items to bring to a party: Glatt humör som vanligt för jag är typ världens gladaste brud!
F is for favourite song at the moment: Bullet for my valentine-Tear's dont fall
G is for favourite game: Imma pacmaniac!
H is for home town: Uppsala
I is for instruments you play: Random blåsinstrument(lögn).
J is for jam or jelly you like: Jellyshots!
K is for kids: Vilka? Malin?Shabbi?Amanda?
L is for living arrangements: Hos mami&papi i Herrhagens,Uppsala. I ett hus. Med en fetkatt.
M is for mother's name: Anette
N is for name of your crush: ***
O is for overnight hospital stays: Jag är en frisk flicka.
P is for phobias: Flygplan
Q is for quotes you like: Life is unfair, kill yourself or get over it
R is for relationship that lasted the longest: 1 år.
S is for sartorial style: IMMA INDIEGIRL (not)
T is for time you wake up: Idag? 06:50
U is for underwear: You stupid Pervert!
V is for vegetables you love: Majs!(Inte bajs alltså, utan majs!)
W is for weekend plans: Är helgalkis på heltid.
X is for x-rays you've had: Hade en senast idag
Y is for yummy food you make: KORV MED BRÖD, är väll en svenne :D.
Z is for zodiac sign: Pisces
Å är för åt dem som du vill skicka listan vidare till: Ingen för jag hatar alla
Ä är för älsklings trend: Jag älskar emos så jag säger pandastyle
Ö är för en önskan just nu: En trattkantarell.

det är 2007 och det är vinter(snart)

Det finns människor som fortfarande tror att det är varmt ute. Jag är en av dom.
Jag är endå ingen sommartjej, jag trivs i princip lika mycket på hösten.. nästan mer eftersom det då är okej att klä sig varmt och sminka sig varenda dag. Smink på sommaren är en dödssynd..
Hur som helst vill jag gärna fortfarande tro att nätterna är ljumma och det fortfarande är helt okej att mysa långt in mot småtimmarna utomhus och dricka vin och röka, att det är frost på nätterna har inte grusat sönder mina drömmar än och det spelar ingen roll att jag hackar tänder och drämmer på med vinterjackan, i min hjärna kan man fortfarande ha en picknick.

Men idag hände det slutgiltiga som fick mig att sluta tro, jag och mamma ställde in alla utemöbler in i garaget.
Mitt hjärta var tungt när jag insåg att jag ska få vänta en massa månader på att få sitta där igen. Just nu har jag väll mest nyår och längta till. Fast värsta var det kanske för Flickan-hugo som är en flitig avvändare av våra trädgårdsmöblare, hon protesterade vilt genom att klättra upp i ett träd och skrika.


I mitt händer det bah så frukansvärt mycket värt att skriva om!


ps. FH klarade sig bra!

hej hå

Igår var det Shabbis dag, hon fyllde ju faktiskt 19 och man tycker ju att hon åtminstonde förtjänade ett kalas! Viola och Anna(tror jag) jobbade hela fredan så det var bara jag Amanda,Malin,Accy,Gabbi och Ada.
Som vanligt var förfesten roligast tätt följt av gruppkissningen när vi hade kommit till stan.
Alla tjejer satt i princip runt i en ring och skulle kissa innan vi drog in till lotus men tyvärr räkte inte våra matematiska kunskaper och våran uträkning om att väskorna skulle ligga i mitten var dåligt så Accy fick flyga fram och rädda dom, det slutade bra..

Inne på Lotus var det sjukt mycket folk men inte alls speciellt kul, flera anledningar till det finns men dock ingen jag har lust att skriva om riktigt.


Idag är det deg. deg. deg. deg.


Bara en dag kvar tills fredag

Idag hade jag ett par pumps med en klack på cirka 10-13 cm och jag var ENDÅ kortast.
Jag tycker inte att mina vänner är speciellt långa. dom är väll cirka 170 nått, det säger väll något om hur kort jag egentligen är, jag verkar hur som helst inte se mig riktigt som jag verkligen ser ut eftersom jag på fullaste allvar trodde jag var ungefär i deras längd. Häpp!

Dagen har förövrigt varit rätt spånig och långtråkig.


Det roligaste är att 46% i min klass fick IG på naturkunskapsprovet
 kulturklassen gjorde exakt samma prov men endast 11% fick IG.


Det var rätt kul för när min fröken sa så gjorde Shabbi en liten glädjedans och tjöt av lycka eftersom hon då kände gemenskap med resten av klassen som också skulle berikas med ett IG.

Seriöst. Vi ska bli bäst på klassen på genetik. Seriöst nu.

skäll inte på britney

Vi alla vet att Britney inte är den fagra mön hon var en gång i tiden men kan inte alla cuttta the crap om henne nu?
Vi vet att hon ser rätt risig ut och att hon hellre är ute och festar på bungalow 8 än att amma Sean Preston.
Men vad ska man egentligen vänta sig från en Tjej som växte upp under sånna omständigheter?
Hon blev superstjärna vid tidiga tonår, den tiden som man är som mest osäker på sig själv? Vem behövde ha två föräldrar som pressade henne till en überkristen image som skulle älskas av världen, Brit fick ju aldrig leva livet, det enda i hennes liv som stavades trygghet var Justin och vad hände, jo han dumpade henne.
Vad händer när våran enda trygghet försvinner? Britney hade inga vänner eftersom hennes kändiskap inte tillät henne det, dessutom en väldigt dålig fadersrealtion. Det leder till att hon omedvetet inte tycker att hon är värd något bättre och ja, hon blir tillsammans med dräggeras drägg Kevin Federline och krystar ut två barn som hon inte är redo för.
Nu till nästa kapitel, vad för en tjej med en sådan uppväxt när pappan till hennes barn(som hon inte kan ta hand om) skiter i henne och barnen? Jo hon sjunker ner och börjar supa och knarka, och att pressen varenda dag skriver om hur fet hon är gör inte saken bättre fast alla vet ju att det mest naturliga är ju att man går upp i vikt efter en graviditet.

Jag tycker inte alls det är konstigt att Britney köper hundar efter hundar och letar ständigt efter något som älskar henne gränslöst.
Det är inga konstigheter alls att hon försöker leva i en drömvärld och skrämmer omvärlden med att visa upp hennes intima behag. Det jag tycker är konstigt därimot är att folk ens förvånas över henne och hånar henne när det finns kändisar som beter sig värre som det inte är ett dugg synd om.

Alla tidningar borde helt enkelt sluta leka hobby-psykologer och inse att allt Britney behöver kärlek. Väldigt klyshigt men alla vet vad som händer när man säger åt en rebellisk tonåring att städa rummet och göra läxorna, jo den rebelliska tonåringen hatar världen,smäller i dörrarna smyger ut och super i stadsparken, och Brit är den rebelliska tonåringen i det fallet.

Give Britnet sum love I say!.

image315

PARTY ON SHABBILISHABB!

Idag fyller mitt finska vodkatroll 19 år!
image314


rape me my friend

Ni får ursäkta att jag har nonchalerat er hela dagen men jag har nämligen spelat sims med E hela dagen. Vi skapade en ny mysig familj som bestog av en kines pappa, en superhet mamma och ett litet fult barn (som ska bli gay när den växer upp) och en emo-kid :D.
Det var hur som helst skoj och nu skall jag bege mig till det eftertraktade tvrummet och kolla på simpsons. Kanske unnar jag mig en mandarin också.

Bree, where are you?

Ja vart har du tagit vägen? Jag har ju lagt ihop 1+1 så jag fattar ju att hon var tvungen att vara borta från inspelningen ett tag med tanke på att hon var väldigt mkt gravid men jag saknar henne! Till skillnad från många var hon min favoritkaraktär. Hon är rödhårig blek och pedantisk. Känns väldigt mkt hemmafru på 1920 talet typ. Dessutom älskade jag hennes horiga dotter Danielle och jag hoppas hon kommer tillbaka, jag känner en speciell hatkärlek till gravida mammor och skulle lilla D komma tillbaka med en bulle i ugnen skulle jag tappa andan av pure happiness.

Saknar ingen annan Bree?
image313

hugo the murdercat

Man skulle kunna tro att jag och mina kompisar är ett par riktigt rediga tjejer. Men det är vi inte. Vi är lite halv bittra och tycker illa om saker, te.x Malin. Man tror att hon är en blond ängel, Elhiin som är som en liten oas i öknen som alltid finns till och raquel skulle kunna vara det lilla marsvinet man virrar in i en handuk och myser med..
men som sagt skenet kan bedra och vi är ganska vidriga, ett exempel var när kräk-eva började spridas över internet och vi skrattade rått. he-he-he-he-he lät vi.

Nu i efterhand ångrar jag mig och ber till gud om syndernas förlåtelse. Jag har nämligen drabbads av deppa PMS-spya, om det inte är för att jag har AIDS eller är gravid vilket inte är så troligt..


Sen är jag lite sur att ingen sa åt mig att jag såg ut som en flygvärdinna idag. Jag hade sjukt lite tid på mig imorse och slängde på mig det som såg bra ut i mina tankar, alltså en pennkjol,en grå tunn polotröja och en scarf med strumpbyxor och stövletter. Det kändes bra men jag fick en smärre chock när jag kom hem. Jag är upprörd att jag ibland får för mig att jag ser okej ut men det här är fan värre. Jag som är så jävla rädd för flyg också. Blä.

hate to say i told you so

I brist på något vettig att skriva tänkte jag berätta om ett kärt minne.
Året var 2005 eller 2006 och klassen var på Cosmonova och kollade på en astajt movie om Nilen (Viola var fett skrajsen och kollade ner på golvet av höjdrädsla under hela filmen reds.anm) Efteråt kollade jag upp min lungkapacitet och fick reda på att jag hade en 7årings lungor. Det var fint.

Hur man gör för att slippa en filmanalys

Den där jävla Donnie Darko tror han är bättre än mig. Jag har faktiskt andra saker att hålla på med på söndagar än att sitta och bräcka med en sketen filmanalys! Jag kan iaf gott medela er att under dom närmsta två timmarna har jag kommit med cirka 6 rader. En jävla bragd tycker jag! För övrigt kommer en skoj lista (För jag vet att ni älskar när jag berättar pinsamma hemlisar om mig).

1. Hur gammal är du om fem år?
22 år, 23 om typ 5 månader
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Elhiin,Mamma,Pappa,Johanna.. och ja typ Raquel på msn?
3. Hur lång är du?
160
4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Välkommen miss Doubtfire(paus för skratt) Men jag ska faktiskt se en bra film snart! Vet inte bara vilken än..
5. Vem ringde du senast?
Det är så pinsamt så det säger jag inte..
6. Vem ringde dig senast?
Det måste vara Malin (hon typ ringer mig jämnt för jag är så populär h3h3.)
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"vi tar halv åtta bussen. Det är sexan, hoppa på den med. Den går typ fem i halv från stora torget vi hoppar på från slottet puss:)." Smset var från Shabbi..
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Beror på ändanmålet
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Inget av det, dom är bara tillsammans. I 26 år nu.
10. När såg du senast din mamma?
Några minuter sen när jag frågade om dom ville ha kaffe
11. Vilken ögonfärg har du?
Helt bruna, rätt tråkigt.
12. När vaknade du i dag?
Halv 12 skulle jag tippa eftersom jag var på fyriskpark vid 12, där shoppade jag friskt :D.
13. Vilken är din favoritjulsång?
Ingen, föredrar jul-program.. Karl-Bertil är idealmannen förutom att han är en jävla kommunist såklart.
14. Vilken är din favoritplats?
Jag skulle kunna nämna jättemånga, med favoritplats menar jag platser där jag har bra minnen eller platser där jag tror jag skulle kunna haft bra minnen.
15. Vilken plats föredrar du minst?
Alla ställen där man sover för jag hatar att sova för det är tråkigt.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jag är förhoppningvis rätt tajt med cash så det inte är några problem att köpa en ny lancomemascara varanan månad.
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Ingening alls, förutom det faktum att mina föräldrar tjuvåt chips på nätterna(dom trodde inte jag och johanna hajjade någonting) eller möjligtvis chokladglass.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Raquel på msn. :D.
19. Hur stor är din säng?
1,20, sen har den skitstora gavlar.
20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Med såklart, ser jag pervers ut eller :@.
22. Hur många kuddar har du i sängen?
4-6
23. Hur många landskap har du bott i?
Bara Uppland
24. Vilka städer har du bott i?
Uppsala
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Pumps as always..
26. Är du social?
Ja ganska.
27. Vilken är din favoritglass?
Ben&Jerry's för dom är typ jättedyra och då smakar dom bättre(eftersom jag inbillar mig att allt dyrt är bättre)
28. Vilken är din favoritefterrätt?
Jag vet inte? Mackor säkert. Jag älskar mackor
29. Tycker du om kinamat?
Hatar det fast jag inte ens ätit det.. sjukt
30. Tycker du om kaffe?
Tydligen ganska bra eftersom jag dricker det rätt ofta, nu me faktiskt
31. Vad dricker du till frukost?
Kaffe
32. Sover du på någon särskild sida?
På rygg eller mage, vill inte följa med strömmen och sova på sidan.
33. Kan du spela poker?
Nej
34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja
35. Är du en beroendemänniska?
Ja verkligen, blir väldigt lätt fast vid saker
36. Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig?
Ja, 2 styckna
37. Vill du ha barn?
Ja, har massa barnnamn på G.
38. Kan du några andra språk än svenska?
Ja, pinsamt några.
39. Har du någonsin åkt ambulans?
Neeeeeeeeej.. .. .. (?)
40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Bassäng, där finns det förhoppningvis inga djur som kan mörda en.
41. Vad spenderar du helst pengar på?
Alkohol,cigg(jag vet att det är synd),fika. Sen om vi snackar om mina föräldrars kosing så behöver jag bara säg en sak och det är S to the K O R!
42. Äger du dyrbara smycken?
Haha nej
43. Vilket är ditt favoritprogram på teven?
Skins,Desperata hemmafruarna,South park,Family guy, Simpsons osv
44. Vem är den roligaste människan du känner?
Mig själv, jag känner mig själv skitbra och jag är dörolig.
46. Sover du med gosedjur?
Nej men ibland med mjuka kläder för det känns tryggt.
47. Vad har du för ringsignal?
Latin Loops, fast jag överväger att byta den för den är ganska pinsam..
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja massor, fast det beror på vad liten är, 1 år?5 år?14 år?
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En nagelack från depend som står på databordet, annars är det snabba cashboken samt en gossipgirlbok.
50. Flirtar du mycket?
Nej för ingen förtjänar mig endå
51. Kan du byta olja på bilen?
Ja(lögn)
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej men jag kommer säkerligen få det inom snar framtid för jag är en riktigt trafikfara.
53. Vilken var den senaste boken du läste?
Jonas Gardell - ett ufo gör entre (för 100 gången)
54. Läser du dagstidningen?
Ja
55. Prenumerera du på någon veckotidning?
Nej, men ja gjorde på SOLO
56. Dansar du i bilen?
Nej sjunger hellre(för att slippa lyssna på Johanna)
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Eh Rix Fm i bilen.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Kommer inte ihåg men det var säkerligen någon givande mening på violas hand
59. När var du i kyrkan senast?
Kommer inte ihåg
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
LOL ingen!
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
2 nätter är det senaste jag kommer ihåg.. på Elivalen :D.
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Kommer inte ihåg..i princip alla mina kompisar som orkar lyssna på mig när jag är dryg. Love you!

yo yo yo

Nu är jag där igen.. datorn säger återigen åt mig vad jag ska göra. Jag känner mig liten och otillräcklig, mår psykiskt dåligt och får frukansvärda ångestkänslor. Ska ja starta om datan eller inte?
Om jag startar om datan kommer jag må bra efteråt och inte känna all panik över allt ont som kommer hända mig om jag inte gör det.. Men å andra sidan tar det himmla lång tid och alla som känner mig vet att mitt tålamod inte klarar vad som helst. Sitta och göra ingenting i 2 minuter? Låter inte lockande alls..
Nu vet mitt problem för dagen, känner att vi kan lägga det åt sidan för en stund och tänka på det faktumet att Elhiin snart kommer hit och förgyller min kväll. Har absolut ingen lust att gå ut och närvara i Uppsalas uteliv, inte efter utgången igår som började bra men slutade dåligt.. jag har en tendes att tappa bort folket jag är med, (Eller så undviker dom mig helt enkelt, också mycket troligt).

Förövrigt tycker jag att det är lite skrattretande att Aftonbladet baserade ut om "OC-stjärnans behandling" blablabla när det handlade om Samaire Armstrong, ni vet hon som spelade Anna som var med i några ynka avsnitt. Fnissigt värre.

long beautiful hair

Skönt för öronen:).

 

zjuk_tjej_89

Snor eller nasalt mucus är det slem (mucus) som bildas av slemhinnorna i näsan. Slem bildas även av ackumulerad extracellulär vätska, vilken ökar i omfattning vid ett inflammationssvar. Under en dag kan det bildas upp emot ett par deciliter slem.

Slemmet transporteras bakåt i näsan och ned i svalget av cilieförande celler i slemhinnan. Luften som inandas innehåller en mängd damm och andra partiklar vilka delvis fastnar i snoret och därmed fungerar snoret som ett luftfilter och skonar lungorna. Detta syns tydligt då man vistas i förorenad luft då snoret får en gråsvart färg. Då nasofarynx är tillhåll för en mängd bakterier och virus är snoret en smittväg för fortplantning av infektioner såsom lunginflammation orsakad som komplikation av en rinit.

Färgen på slemmet beror på dess innehåll. Ju mer celler (vita blodkroppar) som slemmet innehåller desto mer trögflytande och färgat (gult - grönt) blir det. Vid infektioner ökar mängden celler i snoret.

Vid olika sjukdomar, exempelvis förkylning kan slemhinnorna bli inflammerade och vätskefyllda (akut rinit), varvid mängden snor ökar markant. Den vanligtvis gulaktiga färgen beror på vita blodkroppar, med viss inblandning av röda sådana.


Kom på efterfest i min champagnefärgade limousine

Alltså jag blir skitlack att denna sjukdom som drabbat mig begränsar min rökning! Jag har lixom inte rökt på flera fleraaaa långa oändliga timmar och det gör mig arg och upprörd.
Jag är även litehalvless på att ja kanske inte ens få komma ut på fredag och ha ett liv som normala 18åringar har. Gud jävlas uppenbarligen med mig :@.
Andra newsflash är att Johanna kommer hit. Hon har använt sin mobil som drinkpinne så hon behöver en ny. Samt en mp3. Samt en digitalkamera, girigheten kommer ifatt henne som fan märker man..


Nej nu ska ja se på Vinterviken för den filmen är typ jättejättebra.
image312
Med bilden vill jag uppmuntra alla till knark ifall ni undrar.

Vem vill följa med han hem?

Detta är den såkallade HIV mannen som alla fruktar som hängde runt Skärholmen, jag tycker såklart synd om alla 15-16åringar som drabbades av HIV pga av han men cut the crap vafan! Vilken normal brud vill gå med han? Kolla in hans lömska face.. dessutom är han i 30 års ålder och ser UT att vara i 30 års åldern. Hans vänner vittnar även om att han hade olika småtjejer med sig på "efterfesten" varenda dag.. jag tycker det är oroväckande och korkat, borde vi inte läxa upp våra tonåringar a bit så dom slipper gänga med vidriga åbäken med mögliga könsorgan?

image311

hei där julkatt!

Greys borde dö, hatar det programmet nu anyway så det spelar ingen roll. Hoppas Merran dör så vi slipper henne.. tycker man borde se kinesen lite mer med den logiska förklarningen att hon är kines..
Det märks hur som helst att jag är utråkad.. hade säkert aldrig orkat klaga på något sånt väsentligt annars.
Fast jag mår lite bättre idag faktiskt, orkade mig ner på stan för att hooka upp med malin men som vanligt var jag alldeles för tidigt och tänkte hänga en stund med Marcos som jag träffade på bussen, ett under att han ens ville synas med mig med tanke på hur ful och ofräsh jag var idag, Malin var en sjukling precis som jag så vi var båda väldigt hostiga och äckliga. Vi knarkar även massa näspray.
Mina inköp for today var endast en Lancome mascara som jag hoppas är bra för den är dyr och sedan en kaffe på storken. Nu undrar alla Viola såklart varför vi inte fikade på Barista där vi A L L T I D fikar.


Jag vet inte varför.


Nu ska ja försöka mig på att röka en cigarett.
image310

B is for brutus

Har inte ni tänkt på hur alla bra filmer hade sin glans period 1997?
ALLA mina favoritfilmer är gjorda då i princip.. det är rätt ologisk med tanke på att jag var en liten plutt 1997, gick ju bara i 1an.. här är iaf en liten lista på dom bästa;

Tic Tac, Ett människoliv mäts i år, men styrs av ögonblick säger jag bara. En kalasbra film med zoetnozen Oliver Loftéen med.. han är ju en liten sweetiepie(Förutom att han är lite psyko i filmen då..)

Herkules, så jävla skön film! Fast inte med svensk text såklart..

Nattbuss 807, kan vara en av dom bästa svenska filmerna som någonsin gjorts.

Sanning Eller konsekves. Hihi, erkänn att ni alla lider av nostalgi? Jag älskar att filmen har en sån stark koppling till södermalm för söder är så jävla bra(östermalm är passé). Dessutom är Sabina bäst för hon är en aggresiv italienare <333333.

SPICE WORLD, kommentarer är överflödiga.. l000l.

Titanic, inte jättebra enligt min mening.. har antagligen tittat sönder den men den är ju i princip världskänd så den får stå me på listan endå.. Spice World fick ju faktiskt vara med!

9 Millimeter, Paolo Roberto är ju så bra! Dessuomt ser han ut som en hund, hihi..


Bubblare(dvs bra filmer som inte är gjorda 1997..)
The nightmare before christmas (1993)
Coprse bride (2005)
Tomten är far till alla barnen (2001)
Livet är en Schlager (2000)
Boys Dont cry (1999)
Jawbreaker (1999)
Tsatsiki, Morsan & Polisen (1999)
Girl, interrupted (1999)
Tillsammans (2000)
Grinchen (2000)
Pelle Svanslös och den stora skattjakten (2000)
Fucking Åmål (1998)
Sunes Sommar (1993)
Mupparnas Julsaga (1992)

På min filmer jag måste se/se om inom snar framtid,
James och jättepersikan <33333333! (1996)
Alla Astrid Lindgren

October sucks

Det är verkligen sjukt tråkigt att vara sjuk.
ja kunde knappt sova inatt.. vaknade hela tiden samt drömde knasiga drömmar.. klockan 11 vaknade jag till slut helt och kunde inte somna om pga av min sprängande huvudvärk..
I två och en halvtimme har ja i princip inte gjort någonting alls, jag sitter och snorar som ett as samtidigt som min klass sitter och har info&layout(?).
Dissade även filmen Mio min Mio för jag tyckte den var för svår att se under sånna här omständigheter.. jag är tragisk jag vet..

att vara eller inte vara cancersjuk

När jag först läste denna tjejs blogg blev tyckte jag synd om henne. Jag blev varken ledsen eller berörd och ja grät verkligen inte som dom flesta(?) läsarna verkade ha gjort. Jag tyckte bara allmänt synd om henne som råkar vara 20 år och kommer att dö i bröstcancer, och jag ska säga er alla att hon hade mig verkligen där, tills hon skrev ut sitt lilla dödsdatum.. sen föll alla bitar på plats.. hennes mamma dog vid förlossningen,hennes laptop fick ett stort virus i september så hon kan lägga ut bilder på sig själv.. Vad hon har gett för svar på att dödshjälp inte är laglig eller varför hon inte står registrerad på ratsit eller birthday vet vi inte. Hon har fått 1500 kommentarer på sitt senaste inlägg. Jag finner det mycket imponerande..

Kan ju även säga att min lust till att köpa rosa bandet inte höjer sig till skyarna direkt, Nej jag vill inte stödja bröstcancer genom att gå omkring med ett rosa band.
Okänslig av mig tycker ni säkert med tanke på att min mamma är cancersjuk men jag hittar något annat sätt att visa mitt stöd va..

ztackars zjukling

Shit jag har verkligen gått och blivit sjuk. Har massa feber.. vet dock inte om jag ska räkna det här tillfället som ett bra eller dåligt tillfälle att bli sjuk på. Bittersweet..
image309

Männens logik del 1

Jag satt och läste en FHM jag fick med mig från krogen när jag va där sist.. inte för att jag snodde den från någon stackars krake utan för att det var tydligen FHMkväll och dom tidningarna delades ut, av någon anledning fick jag även med mig 3(!) stn, I blame it on Malin..
Hur som helst ståre om vad svenska killar och tjejer skulle vilja förändra på sina respektiva partnes. Siffrorna är oroväckande. Jag menar enligt svenska tjejer är huden och könsorgan det enda vi skulle vilja ändra på,, samtigigt som männen ville ändra på allt. Till och med håret och benen..
Snacka om att svenska män är giriga freaks..

Förresten visste ni att 61% av mexicarerna har haft analsex medans typ 6 av 10 tjejer i Indonesien inte ens vågat kyssa en annan tjej.

FHM har kommit fram till att Indonesien är det prydligaste landet, men tycker att svenska tjejer är sådär i sängen.
Antagligen vill dom ha mexicaner...

kamrat posten fo zhizzle

Jag läser en gammal KP från den tidiga 2000 talet I think, och ja hittar massa zkoj som jag tycker alla borde ta del av. Mina absoluta favvisar är lätt;

Tuggummiberonde som tycker vi borde uppfina
Evighetsgodis som man inte blir fet av ( hehe l0l, säkert en fatchic)
Minifreestyle som man kan ha på lektionerna(Uppenbarligen före mp3ns tid)
Tuggummi som aldrig tappar smaken, (bara wierd)

Skribenten "Jag" som lackar för att dom är med i en fotbollscup som dom håller på att vinna men nu förstörs för att den sämsta tjejen vill vara med i lagen och fröken som uppenbarligen är en loser låter dåliga bryden vara med på plan. Döh, om man låter vem som helst spela i lagen lär det endå inte vara en seriös cup.

Eggie som tycker att Farmen och Big Brother tar för mkt plats på löpsedlarna, sheise vilken jäla nörd! ja skulle utföra en liten lyckodans och dom börja visa farmen igen! Qristina Love!

En byfåne som påstog att hennes vänskap med hennes bästfriends skulle ta slut för dom bodde i en sketen by. Dom hade ingen bio att gå på och dylika I-lands problem. Jag tippar på att tjejen är i 17-18 års åldern nu. Jag tror dom super varenda dag nu.

Ebba Grön-lover som är en TRUE PUNKROKKER men inte vågar klä sig som en. Tilllåt mig att små le.
HA HA HA HA HA HA HA HA AH AH AHA HA HA AH AHA HA AH AH AHA AH A HAHA AHA A AHAAH.


Tjejen i 5a som var kär i en kille som inte visste vem hon har. Hon vet bara inte än vad hon har att vänta..eller så är hon så ful(eftersom hon är osynlig för han som hon påstår) att hon aldrig kommer få någon.

okei jag lovar. 2008 ska jag bli mindre dum. Observera att jag sa mindre dum och inte znell.

25 cigarettes in a chain and I don't usually smoke at all

Idag fyllde min lilla mormor 71 år och det skulle såklart fira med ett stort partaj. Lite synd att min mormor har alzheimer och inte riktigt hajpar grejer med varför hon fick saker och tårta, hon såg rätt onöjd ut men vi antar att hon va trött.. möjligtvis lite moloken för att veckan före hade duden Henry haft 90 års kalas med typ 30 pers. Jada jada, fick hur som helst kontakt med en gammal dam som ville följa med oss hem. Vi snackade bara om ytliga saker med tanke på att dom inte har så mycket annat att säga,skönt för mig som inte riktigt hade lust med några som helst djupa samtal..

Min msn knasar sjukt mkt, Viola påstår att jag är borta från hennes msn.. vi har försökt adda om varandra men inget funkar jag är typ helt gone från hennes msn? jag gillar inte det. Alla borde alltid kunna få tag på mig, speciellt med tanke på att jag är inne på msn 24/7..


..och avslutningsvis en snygg brud såklart!
image308

Hej

Vi har köpt en ny säng till mig. Min nyvarande säng ska nämligen in i mitt andra rum som jag själv kallar för PPTR, alltså Petras Privata Tv-rum. h3h3. Dom var nyss inne och bökade i mitt rum och försökte få ut sängen. Då lyssnade jag på Ted Gärdestad och mamma blev en happy mum och började sjunga till, sen tystnade hon och istället kom Thin lizzy på ITunes, då blev pappa en happy dad och började sjunga. Det var mest lol, väldigt mycket Flinstensvägen-musical typ. ha ha ha ha ha ha ha ha..

Snart kommer Raquel och Elhiin hit. Vi ska fotografera men inte äta ruccolasallad. Püss

Uppdatering 1: Det är inte längre mitt TV-rum utan Elhiins privatarum som hon ska bo i. Lyckans ost!
Uppdatering 2: Idag skall Elhiin göra en interjuv med min katt Flickan-Hugo. Mi-jao säger jag bara!


prinsessor is the shit

Shit vad töntigt! Madde har ju typ 46 canada goose jackor, måste kännas kalas att brinna för djuren när ens syster uppenbarligen inte gives a shit.. he he he he. Måste säga HEJ till Stefan Wänglund med eftersom han är cool och läser min blogg=)

image307

Gästbloggare.

hej alla zöta bloggare, aka bloggfans för jag vet att ni avgudar mig! jag ska låta mig ANA blogga today! min första gästbloggare! ENJOOOOOOOOOOOOY!


Japp, Ana Hobbi här, direkt från Gävle. Nu befinner jag mig i Malins lägenhet med en massa fulla tjejer, som petra har beskrivit så utbildar jag mig (som alla andra iranier) så jag får hålla mig nykter ikväll med dessa. *nörd* skriver petra då. Jag kan rapprtera att malin är fullast, fullt föjd av petra och malin 2.

Jag är hur som helst här för att Uppsalaborna tvinga mig, egentligen ville jag chilla i Gävle för jag vill va fett cool (men det är jag inte enligt Petra) men eftersom jag är lätt övertalad kom jag hit: jag ville egentligen gå på BJ(eller brynäsmatchen men vilket som) men det ville ingen annan..

ja ja.

JAG ÄLSKAR UPPSALA OCH SHABBI,MALIN,MALIN & PETRA WOHOOOOOOOOOOOOOOOO!



.......

Idag ringde Elhiin mig för att tala om hur mycket hon tyckte om mig. Jag blev glad eftersom jag älskar när folk bekräftar hur mycket dom älskar mig, längst bak i min hjärna gnagde dock en tanke om att Elhiin bara ville ha lite space i min blogg. Men så är såklar inte fallet. Elhiin fick bara lite Petra-abstinens. Att hon blir bloggkändis har absolut inget med saken att göra. Never<3

Förresten, hur gör man när man inte alls är pepp på party fast man ska parta?

jag err party!

Den här listan är snodd(såklart, vilken lista är inte det från början?) Den är skoj,

[x] festat tills klockan 9 dagen efter, Jag räknar med efterfester.
[ ] vaknat upp hos någon och undrat vart du är, konstigt nog..
[ ] hamnat på maria ungdom
[x] druckit mer än 10 öl på en kväll, stupid question
[x] fått minnesluckor, fortfarande kanoncoolt med minnesluckor.
[x] festat på en vardag med jobb/skola dagen efter, Shabbi, kände du dig också träffad?
[x] dansat på en bardisk eller ett bord, inget man skryter om dagen efter..
[/] tagit av mig till underkläderna och dansat runt, har badat i min jacuzzi med underkläder under en fylla om det räknas
[x] kysst fler än två personer på samma kväll, Kysstävlingen i Alanya slog alla rekord.
[x] mått mer psykiskt än fysiskt dåligt dagen efter, om jag har haft mega ångest så ja..
[x] spytt på offentlig plats, också dum fråga, malin..känner du dig träffad?:D.
[x] fått din alkohol beslagtagen av polisen, i min ungdom
[x] köpt fyllekäk för mer än 100 spänn (till dig själv bara), varje gång nästan..
[x] ramlat in i saker på offentlig plats, Ramlade ner för en trappa i turkiet och slog in huvudet i en metalgrej det var kalaskul och jag tycker alla bör veta det. Stukade foten med och hade ont i nästan en och halvmånad, så jävla metal tycker jag!
[x] stått och dansat helt själv på dansgolvet, händer endast om jag är riktigt full för jag gillar inte dans annars, det är för folk som inte har råd att så i baren lixom.
[ ] testat droger pga alkoholen, testa droger när man är full är det sista man tänker på. dööh
[x] festat upp mer än 1500 kr på en kväll, I bet i have
[XXX] klottrat ner varenda fredag och lördag i Violas skolkalender för att markera att då får man fan i mig supa, HELL JÄS!

ja säger bara PARTY ON DUDES!

dagens gåta

omg! kolla min ögonfärg.. bilden är tagen med min mobil, say what?
Sen när har jag gråa ögon? dom är ju bruna ffs.. sheise..vad kan det bero på?


image306




Brukar ni få dikter av folk ni känner? inte? Får jag iaf!
Grisekorv min grisekorv
du är söt och hatar torv
torv är något jag tror kan bli till stenkol
men det betyder inte att min mage inte är gjord av stål
Grisekorv grisekorv
mitt lilla knippe gammal torv
varför är du bitter
när jag bara 3 cykelminuter ifrån dig sitter?
ska jag komma utanför din dörr och sjunga samba sambero?
eller kanske bara knäcka en sofiero?
jag kan måla dina tånaglar, klia din hårbotten
helt enkelt: jag kan göra ditt liv toppen!
var inte ledsen nu, ryck upp dej
snart är jag frisk och kommer jag, säg ej nej!
Grisekorv grisekorv
min lilla FAVVISKORV (även fast jag inte gillar korv)


Finaste dikten i världen!

8 dead boys


Vardagliga saker som stör mig
  • När man känner sig lite kissnödig men skiter i det och går ut för att ta en cigg och lyssna på babyshambles när man inser att man faktiskt är jättekissnödig och inte kan njuta av varken ciggen eller musiken.
  • När man stressar som ett as och glömmer nycklar/mobil/ipod eller dylikt för att kuta till bussen och man missar den, till samma kategori tillhör när man då bestämmer sig för att springa tillbaka för att hämta sakerna men missar då nästa buss igen.
  • När man kommer försent till lektionen och stör mitt i en redovisning och inte hittar någonstans att sitta.
  • När man slutar jättetidigt och verkligen längtar efter det och försvinner snabbt ifrån skolan och kommer hem och tänker fan vad skönt det är att sluta tidigt för att sedan komma på hur utråkad man är och att man är för lat för att hitta på något..
  • Apråpå lat också, när man ligger askönt i soffan och kollar på ett svinbra program och det blir reklam, man ligger alldeles för skönt för att resa sig och man suckar och blir aggro för man vet att man kommer vara utråkad i minst 5 minuter till
  • När man kokat upp kaffe och sedan känner att den är för svag men har inte tid att koka nytt för det alldeles för mkt av ens dyrbara tid
  • När mamma försöker tvinga ut en helig information om ens liv och man försöker med tafatta lögner för att stenåldersdinosaurien ska fatta vinken men inte gör det och fortsätter pressa en på information(såsom hur går skolan, berätta om killen du gillar och dylikt)
  • När man vet att man är världens bästa bilförare men kopplingen vägrar sammarbeta med en
  • Folk som tjaffsar som rosa bandet men inte gör något egentligen, samma sak med Burmagrejen. NOBODY cares om man lallar omkring i rosa eller rött. Vill man verkligen göra nått borde man donera en rejäl dos med kosing till cancerfonden eller liknande. Blä
  • Folk som skriver FÖÖÖRST!!!!! i kommentargrejerna, händer dock aldrig mig men ni fattar om ni läser dom stora bloggarna. Patetisk
  • Folk som frågar varför jag är arg och sur, varför det? Jo för jag råkar se arg och sur ganska ofta. Tjejer tror oftast att jag är en dryg bitch killar tror att jag är tjurig. Att le är fult. Jag vill se mystiskt ut.
  • Att Pete Doherty skaffar en ny modell, Gör mig måttligt irriterad eftersom folk fattar inte vilken underbar man han egentligen är, han är en poet, en legend! Men folk ser bara knarket och alla modellbrydz han hänger med. Folk borde sätta sig ner och lyssna på hans texter. Jag har hajjat att han hamnade i mediavärldens näste när han gängade Kate Moss men det finns hopp kvar..


Förresten köpte jag nya svarta lackpumps idag. Jag hoppas dom överlever..


make me happy

Det är så otroligt lätt att göra mig lyckligt. Jag blir alldeles rörd och varm i magen av att te.x. bli länkad eller om någon pratar bra om mig. Det är ett under att jag fortfarande singel. Jag som är så lättsam och blir glad av ingenting. Värt att fundera på.

Förresten ska jag få nya svarta skor. Mina svartalackpumps har nämligen gått och ändrat storlek, från att ha varti småastajta 37 är som nu är stora glappande 40or. Min pappa är allt bra snäll, vi ska först åka coh köpa nya skor, sedan övningsköra och så har han köpt bullar eftersom det är kanelbullens dag. Man skulle kunna tro att ja kunde använda någon av mina andra 9 par skor. Men det kan jag inte. Alla kvinnor måste ha ett par svarta pumps. Mina mest använda skor.

Förresten börjar Elhiin bli frisk, mina diktatur metoder funkar uppenbarligen.


Jag har ingen bild på Pappa, men eftersom han ser i princip ut som Peter Haber och dessutom är en jättecool polis (med diverse coola vapen) så lägger jag ut en bild på Peter Haber aka Martin Beck istället.
image305

Oktober blir nog bra endå

BÅDE Oasis och Babyshamples kommer ut med nya album i Oktober:). Babyshambles har dock redan kommit upp och ja har lyckats fått tag i några låtar men inte alla:(. har försökte ladda hem det hela dan utan vidare resultat men det ska nog gå bra till slut:)..

image304

Vill du hitta på något kul? lol

I do belive that a hångeltävling in the matsal kommer göra Linné till världens roligaste skola
Jippie jeey
image303

a young girl should'nt be left alone

Kommer ni ihåg mitt förra inlägg då jag beskrev alla människor omkring mig? Dom utanför min och Elhiins bubbla som påstår sig vara mina vänner?
 ja en av dom är Anahid Hobbi :D.
Hon är den person som är den mest trolig att man hittar utanför ens fönster mittinatten och spanar in när man sover för att dagen efter kontra med det, helst av form med msn namn.
Hon är född 6 december 1988 vilket inte säger mycket för er men för mig gör det det eftersom hon är 4 månader och 1 dag äldre än mig och tog studenten i somras från Lundellska(Ni vet, skolan där alla snobbar och naturfreaks går). Sen chillade hon i Uppsala. Jobbade på ett café där hon åt kakor mest hela dagarna.
Hon blev dock ej fet.

..hur som helst har hon flyttat till iran Gävle nu. Hon pluggar där, vad vet jag inte riktigt men eftersom jag vill gärna att Ana ska vara stereotypen av skjortiranier vill ja lägga en chansning på att hon pluggar Matte E samt lite auostronant fakta lite måfå. När hon växer upp kommer hon troligen bli en tolk eller tandläkare(Alla tandläkare kommer ifrån Iran, min med. Han heter Hamid).

Ana vill nu att jag,Malle och Shabbi ska dra våra lata rumpor upp till Sveriges mest ointressanta stad Gävle för att festa.. the problems is att vi alla är fattiga och istället vill vi få hit Anus till härliga Uppsala för att ta en svängom.
Så vad säger du Ana? Hur låter det? jag hoppas verkligen du accepterar min inbjudan, vill inte ha dig utanför mitt fönster inatt, måste ha min skönhetssömn you know..

image302
ååeh kolla hon saknar mig så mycket att det syns på bilden:(:(

det räcker nu E!

Jag har en skitbra polare som lyssnar till namnet Elhiin. Hon och jag är typ supertajta och umgås typ jämnt. Och när vi inte ses så typ pratar vi i telefon oftast. Vi har inga andra vänner än oss själva.. människorna som är omkring oss är bara påstådda vänner som egentligen inte gillar oss. Jag och Elhiin gillar bara varandra. Det jag har skrivit är nästan sant.
Iaf, Elhiin har gjort något oförlåtligt. Jättehemskt. Svikit mitt samvete.


Hon har nämligen gått och blivit sjuk.

Jag stryker nu omkring i krokarna. Förvirrad. Ledsen.. Mumlar E's namn om och om igen.
Tänk om hon undviker mig?
 fast varför skulle hon de, vem vill inte hänga med mig lizzom..
Den jävla aset:(.



Ps. Jag har fått en limpa cigg+massa godis. KOLLA VA DU MISSAR ELHIIN!
image301

Tisdag är det fulaste ordet jag vet.

Vilken ohygglig dag.. jag som alltid är ledig på tisdagar var tvungen att leka i skolan istället. Vi skulle gå omkring och leta upp ett företag som vi kunde interjuva. Kunde lika gärna klassas som barnarbete(!!!!).
Vi hittade två företag som vi interjuvade. Det fick Ok. Det gick även ok för oss Amanda att skriva. I ärlighetens namn var jag och Shabbi inte sådär superengagerade på slutet. Ehm.

Förresten, Jag snodde inte rödgrejjen från Schulman, jag kom på det själv. Det är möjligt att han har snott den från mig(lögn). h3h3.


Och utav ingen anledning alls lägger ja ut en bild på kristi brud också.
image300

Paris och jag

Mamma påstår att jag ljuger.
Att det är jag(!!?) som snor hennes kläder. Förstår absolut inte vad hon grundar det på, skulle aldrig falla mig in att ljuga på min egen blogg. Absolut inte!.

Skall snart beställa tid för teoriprovet nu. Det är dags nu.. vill verkligen inte ha efter den 3 december och känna all press, men just nu ska ja bara krypa ner och käka upp all choklad jag har köpt samt kolla på
House of wax, sist jag kollade på en Paris Hilton film(Pledge this) blev jag grymt besviken, hoppas jag inte blir det igen..
kuriosa är att Chaddan(Lucas från OTH) hade det skoj med Paris under inspelningen vilket gjorde att Sophia Bush(Brooke i OTH) skilde sig från Chad. Snacka dum kille, aldrig att man skulle dumpa en het babe som Sophie för Paris? Thats not hot.

Måste hur som helst hämta kaffet nu. Risk finns att någon av mina föräldrar fixar iordning det och häller i tonvis med socker. Dom tycker uppenbarligen att jag är underviktigt på något sätt..

image298


Men du är ju tjock så..

Konversation mellan mig och mamma
Mamma: Kan du visa mig Alex Schulmans blogg?
Jag: Mmm (låter extra tjurig än vad jag egentligen var eftersom jag är en teenager)
Mamma: Bra (paus) för den sägs vara jätterolig och du skriver ju aldrig längre.
Jag: Mmmmmm...
Mamma: Ja. (paus) du är jättetråkig.

Lite senare
Mamma: Kan ja få Magnus Ugglas blogg? den sägs vara rolig!

Alltså jag vet inte om det är någon sorts ålderskris som drabbar mammsen. Jag vet att hon var ung på stenåldern men pappa är ju fortfarande normal? Hon tror att hon är sjukt hipp eftersom hon vet var en blogg är och för vi använder samma kläder(...). Sheise.

För övrigt har min dag varit helt utan flyt.
Jag är arg och hungrig och vill helst gå under jorden.
 Möjligtvis kollektivt självmord. Hör av er om ni är sugna