en vodka redbull 12:a tack!

Först och främst måste ja säga GÅ ALDRIG TILL CLARAS i sthlm. Fick nämligen min Ipod snodd där igår, någon av dom jävla pundarna som stog i gaderoben hade roffat åt sig den.. det känns förjävligt att betala för att få lägga in sina grejer där och sen ska dom rota igenom väskan och ta ipoden! Innan vi hade klivit av tunnelbanan hade ja virrat mina höglurar runt ipoden och lagt den längst ner i väskan och gått in till Claras, när jag gick ut därifrån vid 3 tiden och skulle lyssna var ipoden borta med mina hörlurar låg kvar i väskan, alltså hade ngon rullat upp hörlurar och tagit ipoden. Jävla skitpiss, min älskade lilla fina ipod kommer hamna i någons smutsiga händer, säljas för en 500 på plattan eller dylikt.. :(

 Bortsett från den incidenten så var kvällen trevlig, förutom några missöden som brommapojkarna som par astjocka lyle&scott tröjjor, shottade jäger och dansade plocka äpplen dansen, dom tyckte dom bringade sexy back men det tyckte inte vi, dom var mest roliga.
Vi förfesta i Bandhagen där vi vinade "den fiiiiiiiiiiiiiiiiiinaste chardonnayyyyyyyyyyy!" och drog sedan ut vid 12 tiden och fortsatte förfesta på någon ställe som hette Barcelona som låg på Drottningsgatan, roligaste var när Malin försökte sno ett helt glas vodka redbull och kutade ut och fick bartendern efter sig, helt crazyy!
Kvällen urartade sig rätt bra, lagom full men det ABSOLUT roligaste under hela kvällen var när vi skulle åka till Upplands väsby där vi skulle sova hos R's kompis. klockan var kvart över 4 och alla var trötta och ville hem, framför oss satt världens mest psykade bryd som satt och storskrek och berättade om sina två systrar som hade blivit fastbundna och våldtagna framför hennes ögon, för 10 respektive 3 dagar sen..Hon var en känd myttoman från märsta och alla hade skitkul! TACK tjejen du förgyllde min bussresa!

Ikväll blir det utgång igen. haj

här sitter jag och bloggar 06:46

Idag har jag namnsdag, eftersom Petra är mitt namn och det är Petra dagen den 29 juni så verkar det ganska så logisk. Jag hoppas att alla säger grattis till mig och förgyllar min tillvaro medans jag sitter och sliter på jobbet..
Och om ni känner ett himla tvång att bara ge mig massa presenter så behöver ni inte skämmas. En Marc Jacobs' kappa skulle sitta fint.. h3333h..

Nu sitter jag här och ska ta tunnelbanan om typ 20 minuter...hör kaffet puttra och försöker förgäves att få upp en jävla syltburk! I det här hemmet käkar man inte svampiga ostmackor utan man äter gröt.. Jay-jay (Johanna) går på någon form av diet bestånde av gröt,protein shakes och lösgodis och ja måste lixom också hänga på den när jag bor här! suck..

Ps. nu fick jag upp locket

Leo

idag var det en fin dag. Leo hade namnsdag så min handledare (som alltså heter Leo) bjöd på fika. Det kändes bra i magen. Imorn har Petra och Peter namnsdag. och eftersom jag heter Petra och chefen Peter så kanske dom förväntar sig att vi ska bjuda på en dubbeluppsätning av kakor och dylikt? hjälp, får nog bjussapå ciggisar istället..

hej alla snygga människor

Nämen.. hittade min pappa på aftonbladet.. skumt?:P

 Förlåt kära läsare, har varit extremt kass på att uppdatera! Hade varit mycket lättare om ja fick använda datan på jobbet.. inte nog med att ja skulle få lite tidsfördriv jag skulle också kunna blogga typ varenda timme(!) vad som försigår på jobbet hehe!
Nu är jag iaf tillbaka på hemmaplan dvs Uppsala, ska snart gå och lägga mig.. ska upp klockan 6 och får skjuss av papi till solna imorn. huga huga..jag var glad för jag trodde det var fredag imorn.. men det är bara torsdag:( det betyder att det är en hel dag tills jag får gå ut på en förtjänad krogrunda i Sthlm och dessutom en hel dag tills Alex Schulman's krönika i Punkt.se..


Önskar jag hade tid och ork att berätta min ilska över starlounge, men det gör jag inte. Istället ska ja publicera mina favoritkommentar, dvs dom absolut dummaste som bara en rastlös fjortis kan skriva.. Och jag skiter fullständigt i vem och var som publicerat skiten jag tycker att de är kul och där med basta. Punkt

ang. Pete Doherty's mamma säger att sonen inte är redo att sluta knarka som han påstår i hans senaste bok "the book of albion"

"Asså vadå är Pete Doherty känd för nått eller e han bara okänd?????"

Suck, man blir trött på dagens ungdom.. Pete har en otrolig talang och förtjänar kändiskapet OCH priset han fick av brittiska regeringen.. Fjortisslakt..


Ang. Paris gick ner 5 kilo i fängelset
(okej för det första, ja ja är lite Paris besatt men who cares?)

"Asså jag bryr mig inte vad ni säger jag älskar Paris och blev jätte ledsen när hon fick fängelse"

När folk snackar om rattfylleri på tv då tycker alla jääättesynd om offrena och alla som kör rattfylla är hjärtlösa idioter som inte kan få nog me straff. När kuk-näsa Paris kör rattfull då ska hela världen gråta istället. eh?


Ang. Brittan vill ha tillbaks Kevin.

"jag tycker synd om britnet och kevin jag tycker de ska bil ett par igen låt dom vara i fred måste de gå så många rycket om donn låt deras liv vara snälla !!!!!!"

Gud ge mig kraft att svälja impulsen att slå ner min data för jag blir så helvetes förbannad på att jävla särskrivningar! KAN folk inte lära sig svenska innan dom ska hålla på och bolla med kommentarer? Och förresten vem fan bryr sig om vad den här Mirna säger? Britney är en A-kändis big time, Britney VET att vad hon än gör kommer hon förföljas av kameror. Och hon gör ju inte saken bättre genom att raka av sig håret, klä sig fult och supa sig full? Låt deras liv va snälla måste vara sveriges mest onödigaste mening 2007.


Sov gott nu kära läsare. Det är en dag imorgon med!

Bajsmannen i bandhagen

min dag startade med att jag spillde kaffe över min vita tunnika.jag=smart


Idag när jag gick uppför trapporna såg jag en väldigt hemskt syn.
Nämligen en man.
Som var naken, endast iförd i en blöja som var fylldmed bajs typ.
Kan inte beskriva chocken. det var verkligen äckligt. BLÄ

Uppdaterar mer ikväll.. gå upp klockan 6 varje dag och jobba i 8 timmar tar på krafterna

Pipedown är världens bästa låt tycker jag

Samtal med min hjärna idag:
Jag: Jadu hjärna, vad säger du om att städa rummet idag?
Hjärna: Nej.

Japp, the mind has made up his mind. Mitt rum ser ut som en knarkarkvart. Vidrigt är ordet men vad ska man göra när hjärnan inte sammarbetar?


Idag var det MYS. är lite arg för jag inte får ta ledigt 3 ynka dar från jobbet för att gå på peace&love. det som är otroligt viktigt för mig tillskillnad från jobbet som jag är otroligt trött på.. längtar efter den 13 juli då jag slutar även fast det känns som om den dagen vägrar komma:(.

Ännu en vecka där ja komme försummra denna blogg. Men jag är säkert tillbaka. Kommer säkert blogga någonting fint imorgon när jag vaknar om ni har tur kära läsare, tills dess får ni avnjuta den här braiga videon med den här låten som är min favvolåt just nu. ljudet är lite sisådär men jag rekomenderar verkligen den här låten! He is a fucking genius man! hans texter är fenomala, inte av denna värld. Lovely!

Det hände igen..

.. Johanna tackade nej till en efterfest hos självaste Lars Wallin (Designer) han bjöd på skumpa och annat trevligt. Såklart ska tönt-Johanna tacka nej as always. Mobbad

image238
Dåligt ölsinne fångat på bild

Stanislav längtar till sommaren

Alltså, efter den här videon kan man inget annat än att ÄLSKA hiphop.
I JUST ADORE HIM.
LOOOOOOOOL "du ska inte sitta inne vid din jävla data du ska vara ute och kolla på en skata" HAHA, jag zver jag ska gifta mig till den här låten :D


13333333337 for re4l :D:D:D:D

en svensk jävla helg

image237
Glad midsommar. Idag ska alla fjortisar
( med undantag med personer som
Karin som faktiskt är normal och INTE fjortis)
 och andra galna pack blir asfulla i Öregrund.
Jag ska inte till Öregrund.
Näpp, ja ska fira i Sthlm.. utan midsommarstång och utan sill och snaps.
Jag som såg framimot a big holiday utan tradiotioner, men varför känns det inte så nu?
Ge mig svensk midsommar! (och bra väder tack..)
Hade det inte varit för mamma hade nog firat hemma, men hon kommer hem på måndag. =)


Btw, i år ska ja fan skita i att lägga blommor under kudden för att se min framtida man, det kan mina zoodacien taroot säga till mig istället. pyttsan!

varför blev jag inte bjuden på paul mccartneys födelsedagskalas?

Ifall någon generös människa känner ett tvångsmässigt begär att ge bort sisådär 100 tusen pund till någon fattig flicka så är jag frivillig.. skulle inte säga nej till Stellas nya kollektioner.. sommar och vinter 2007.. så känner ni att lätta på plånboken så hör jag gärna av mig med mitt kontonummer och annat viktigt, hurry up! help a poor girl, för ni vill väll komma till himmelen? Gud ser goda gärningar!

image235

image236

Mamma

Det första jag hörde när ja kom till jobbet idag var att mamma hade avlidit i cancer..
det trodde tydligen min chef att anledningen var för att jag kom försent.
den rikriga anledningen var ju att jag hade råkat tagit tåget mot hjulsta istället för akalla och hade fått åka tillbaka och byta..
Men jag glömde helt bort och försvara mig. Det där var det absolut värsta som har hänt mig. Jag kände verkligen hur paniken växte när jag insåg(eller trodde att jag insåg) att mamma faktiskt hade dött nu på morgonen och jag bara hade gått upp som ingenting, jag grät hade panil, gick omkring vankade i mitt rum ville inte låsa upp försökte tänka men det gick inte ringde pappa i panik och kunde inte prata. blev som stum..
Iaf visade det sig att det var ett rykte som hade gått.. Folket på Arlanda hade fått reda på att pappa hade fått gått från jobbet några gånger för att ta hand om mamma och nu har tydligen gått så långt som att hon är död.
Och det värsta är att alla visste! Alla på min avdelning visste om det. Utom jag..
Vilken vuxen människa går runt och säger sådanna allvarliga saker utan att ens veta om det är 100% sann?
Okej om man var 13-14 och inte visste bättre och bara gick omkring och berätta för alla vad man hade hört..
det är sjukt, sjukt är vad det är..

Krya på dig Mamma

mohammed bulle

Idag utbröt det en liten panik attack på jobbet. "någon" (nämner inga namn men.. det var jag! suprise dudes) hade glömt papper vid kopiatorn och Åsa märkte det såklart och småsprang omkring i korridorerna och skrek "Hallå Mohammed Bulle ligger vid kopiatorn! Vems Bulle är det? Hallå Bulle!" Det lät hysterisk kul. Jag skrattade i säkert prick 4 minuter.
Senåt jag mat. Liten resume av min dag:

07:40  Vaknar. Vill dö
07:48 går upp. Vill dö. orkar inte sminka mig så ja lagar gröt
08:00 äter upp min gröt och inser att Johannas internet är cp. stänger av datan och springer ut
08:45 är i Solna centrum. Kommer på att jag har glömt min lunch ANDRA DAGEN I RAD. så jag springer in på pressbyråm snabbt och sliter åt mig två yoghurtar väl framme vid kassan märker ja att det är viktväktar yoghurtar men det skiter jag i och kutar vidare
09:00 enter the polishus
09:01 är vilse i the polishus
09:21 fortfarande vilse då en snäll farbror säger att ja ska gå till andra vinkeln för där håller dom till. jag går dit. är fortfarande vilse..
09:30 En snäll tjej/tant i receptionen får ringa Leo och säga att jag är vilse. han kommer och hämtar mig. är glad. pinit läge sen när jag inser att ingången till gränspolisen/utlänningsnämden är bredvid typ..
10:00 dricker morgon kaffe och läser
11:00 funderar på att jobba. ångrar mig utan lägger mig ner bekvämt i stolen och lyssnar på the voice
12:00 panikgör massa filer tills 1 då jag bestämmer mig för att äta lunch. Ångrar mig drastiskt och inser att yoghurtar smakar SPYA big time.. frågar om det är okej att kila tillbax till Solna C och köpa käk. det fick ja, OCH ja hittade tillbaka perfekt!
14:15 Denna mystiska tid röker jag förvånadsvärt många ciggisar. undra varför. för det kan ju inte bero på att jag är utråkad?
15:00 gör några filer bla. Mohammed Bulles.(!)
16:00 åker HEM! woh woh oohh!

Jag undrar om en polis på mitt jobb läser min blogg.. idag kom han in och frågade varför jag tyckte jobbet va så tråkigt och om ja ville ha något nytt för ja kanske skulle kunna jobba hos västerorts polisen istället? que? är detså uppenbart att jag lider? Really skumt...


Nu ska ja ta en dusch.. SMELL YOU LATER ( h3h3passande..h3h3h

JESSICA BIEL SHOPPAR PÅ ACNE

Fan vad trött man är på rumänska flyktingar vid det här laget..
Idag har suttit från 8 till halv 5 med ännu mer rapporter. BLÄ. gick lixom upp klockan 6 idag! KLOCKAN 6(!) är det ens en tid? Sugit som fan, och inte nog me det så hade båda mina handledare tagit en sovmoron så jag hade inget annat göra i en och en halvtimme. kul..
Och sen till den person om spred ut myten om att Stockholmare är otrevliga skitstövlar som aldrig pratar med okänt folk borde dö. ALLA snackar med mig. Alla importer.. Det verkar som mitt jobb att ta hand om invandraes filer går ut över mitt privatliv då folk om inte ens lärt sig säga hej genast ska sätta sig brevid och berättaom det fina liv dom hade i finland(?!?"?"?!!) Ush och fy. Banan-magnet är vad jag är..

Btw vem kom på den brijlanta idén med pasta med skinka och bladspenat? ni vet reklamen "It's skinka and bladspenat" (Hysterisk ful brud). Den smakade iaf mähä. Glömde ju min matlåda hemma. Så jag köpte en sån. Waist of monkey.

Over



Ps1. Vem hänger med och bombar Justin? är så sjukt trött på han, har lyssnat på den vidriga radiokanalen the voice hela dan det enda han snackade om (Mittimellan låtarna the way you are och umbrella (hat hat hat) var JUSTINOMGOMGOMG och TIMBERLANDS efterfest.. OMG säger jag bara.  bajzkorv


Ps2 Orkar inte med Johanna längre, funderar på att sälja henne, lägsta bud är en valfri kylskåpsmaget.
Ps3. just nu försöker hon peta in iskuber i fomr av delfiner i min tröjja. kul liv

mognare än mognast!

Just nu bor jag hos syrran eftersom jag jobbar.
Hon har nyligen lämnat mig för att schteka phedt in the Stockholm nightlife, och ja kan inte riktigt bestämma mig för om jag är livrädd att hon ska komma hem inatt och slå hjäl mig eller om jag har mognat på dom här två dagarna jag levt här men jag STÄDAR och DISKAR helt frivilligt! Jag blir irriterad på riktigt när det inte ser fint ut härtill skillnad från hemma där det är frukansvärt stökit i mitt lilla rum.. suck.

Uppdatering om nya jobbet;

  • Jag får hålla på och kirra raporter om asylsökande som blitt nekade och nu har gått under jorden. Scary shit!
  • Känner mig som c00la abby i CSI när ja får lägga in pass o dylikt i småplastpåsar.
  • jag tog endast EN 15 min lunch/rast och jag jobbade från 9 till halv 5.
  • Jag är de enda bryden bland alla praktikanter
  • Jag har ett kontor (!!!)
  • OCH EN RADIO!

Alltså I gotta love it! Imorn måste jag iof gåupp vid 6 tiden eftersom jag ska åka från bandhagen till solna och va där aptidit. MEN DET GÖR INGET BENGAN! I feeel good!




Ps. har ätit massa godis och mår illa. Hej!


tjera dagbok

Nu sitter jag i en lägenheten i Sthlm och dricker asstarkt kaffe. Funderar vad ja ska göra nu?. Trökigt.

ZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz...

salty lips telling lies

Alla var typ fett med söta igår. Utom jag.
Jag ser bajzig ut. Uäh
image232
Fett dålig kvalité, Det är mitt gamla paint som är boven i dramat. Men bilden är kjuté..

image233
Raquel blev asglad när det kom ankor. Fast dom dissade henne rätt grovt..

Det var fint..
image234

blä!

det HÄR är så sjukt äckligt och allmänt fel! Hur kan man göra så? Vissa människor förtjänar fan att spärras in..

Ditt as

VARFÖR finns det sånna jävla rikspuckon som inte fattar ett bajs! jag snackar om busschaffisar, när Uppsala nu har blitt så modern med bussbiljett via sms kan man väll också se till att spånen till såkallade chaförer förstår det också! Fick skicka sms:et två gånger för att den jäveln skulle tro mig. Jag skulle åka 3 stationer. Klockan var 20 i 3. Och det är omöjligt att skicka ett fejk sms från bussnummret till min mobil. Det var verkligen sjukt jävla jobbigt och vidrigt när gubbe satt och stirra blint på min mobil och gick omkring och snokade i min mobil. Man märkte verkligen hur alla människor hatstirrade på mig. Alla var säkert trötta och fulla och ville hem och sova men sjävklart skulle han tjaffsa med mig, fan va less man blir!

Igår hade jag världens mest sjuka utekväll. Orkar inte skriva upp allt men det mest sjuka var champaglaset som blev kastat på den där vidriga otrevliga karln som bollade med förolämpningar, det bästa var att glasen hade vi fått gratis så vi slösade inga pengar:D ( Fast även om vi hade gjort det så hade det inte varit några problem för det va värt det!) Det värsta var att vi missade sista nattbussen så ja fick ringa min stackars mamma och få henne och skjussa hem mig och Elias, dom åker förresten till Sunny beach nu om några timmar, Kalas!


Imorn är det flytt till STHLM för min del. Så imorn ska jag ha en liten avslutningslunch på stan med ELHiiiiin och Raquel. Sen bär det av och ja ska hookas upp med Malle där med. Ska bli skojj. Nu är det jobb och pengar som gäller..

TJARRRÅ Uppsala city, ses i Sthlm h333hhh..!

I bet you look good on the dancefloor

Babyshambles+förfest hos Rebecka+massa öl= jettebra!



ses ikväll. Puss!
image231

fett mé kärlek=SSSSMK

Kom nyss hem från att ha sett SLAGSMÅLSKLUBBEN live:D.
Det började med att vi kutade och stressade som as för att hinna till fyrishov, scenen öppnade 18:00 och vi kom 18:35 jag började nästan grina när jag insåg att vi kanske hade missat dom, när vi väl kom fram visade det sig att SMK skulle spela 21:45, då började Malle nästan grina..
Vi tänkte iaf att vi kunde sitta där och ta kaffe. Det var gratis påtår så tanten i kassan såg glad ut när jag kom och hämtade mer kaffe och gav mig mjölken. Andra gången såg hon halvglad ut och gav mig mjölken. Tredje gången lät hon mjölken stå framme. Sjätte gången såg hon förbryllad ut, då hade ja sammanlagt hämtat 12 koppar kaffe.
Hon kunde ju inte säga till oss, hon sa ju faktiskt gratis påtår och hon sa aldrig hur många man fick ta så varför inte utnyttja systemet tänkte ja!
Vi har även cigglösa, jag var mycket ledsen. Men jag fick åtminstonde en av Adiam som jobbade där och en av en
 jävligt söt grabb som var allmänt givmild och gav mig en prince. Tack söta killen!
( Som jag anade också väntade på SMK i regnet..)
Regnet jaaa.. det ÖSTE ner, det blåste och folk kutade, just då spelade Veronica Maggio och hennes publik försvann spårlöst. Stackarn.
Som tur var slutade det när SMK kom upp och mitt hjärta stannade. Jag hoppade och skrek och min hals är helt broken, det här var det näst bästa som kunde hända. jag är SÅ glad och frej är SÅ söt. love him. Fast det hade varit snäpet bättre om vi hade kunnat grogga och haft cigg men jag är überhappy endå. MMHM :D

image229
image230

Killamangiro, hultan 08 någon?

image227
Mobba Paris ÄR kul. Känns otroligt fel att erkänna det och egentligen ska man bara skita i flickstackarn annars har man inget liv.. suprise suprise! Jag har inget liv. är en fattig kyrkråtta och har knappt råd med cigg.. jag FÖRTJÄNAR att få mobba Paris! Jag har bland annat sett en liten trailor från
http://www.parisexposed.com som du kan se här .. Paris skriker rasistiska saker och är allmänt naken. KUL!


Men för att lämna the Hilton family ett tag..
 just nu lyssnar jag igenom alla
Babyshambles låtar på min iTunes och är just nu på fuck forever..
I love you I do I do.. ♥
image228

Fuck forever
If you don't mind
Oh can we fuck forever?
Good pal of mine, of mine, of mine, of mine, of mine..

tralala lilla molntuss

Världen applåderar och beundrar PARIS HILTON för att hon vid 26 års ålder har kommit på att spela dum inte är gulligt längre. Paris har nämligen funnit gud och ska nu mera sluta vara dum och söt och istället hjälpa sjuka barn.
Fint fint Paris.. jag undrar hur länge det ska hålla, Pappa Hilton ska ju ordna ett stort kalas för Parran när hon kommer ut ur fängelset, Men vad vet ja hon kanske drar till Sudan istället och hjälper hiv-smittade barn. hugahuga..



Sista blonderingen är klar. Håret är inte torkat än så jag vet inte resultaten.. ska åka till Mirja imorn (Min frissa som kirrar mina hårförlängningar, är ni sugna på det gå till henne hon är süperbra!) Ska be henne checka om hon kan fylla i det jag missat och få en jämnare ton om det behövs. Håret var som en liten minipresent till mig själv för jag missade hultan, det och två sköna skor jag köpte idag på REA, asbilligt och skitbra! Jag älskar att shoppa ekonomisk, det är en kick. En superdrog. Mums..

image226

you say hello I say goodbye

jag kom på en elak och konstig jämnförelse med myggor och Lolo Ferrari.. Myggan kämpar liksom hela sitt liv för att få lite blod.. och när dom väl får det dör dom efteråt, likt Lolo som kämpade hela sitt liv för att få världens största tuttar men dog av dom senare. Hon kvädes av dom. Ödets ironi..

image225


orka va en rubrik..

H33h3h3hh! Fick ett asroligt samtal/sms idag av någon hobbyturk (I guess) ungefär såhär lät det!

(sms)
Hobbyturk:Hej hur e det leget?
Jag: Vem?
Hobbyturk: En flika från jakan. e det mata
Jag: Är du en flicka från jakobsberg?
Hobbyturk: ja ne hur mår du
Jag: Alltså vem är du?
Hobbyturk: Det viberar i trosan nu
Då svarar jag inte på skiten men då ringer människan..

"Eh hallå är det martha eller matta märta eller va du heter?"
"Eh vem fan är du och varför ringer du mig?"
"Alltså shiiiit är det du eller inte? bor du i jakobsberg eller shiiiiiiit"
"Eh du våldtar svenska språket tala tydligare förfan"
"Lek inte svenne jävla"
"EEEEEEEH vem har sagt att jag är blatte?"
"Svenne jävel!!!!!"
"Vem har sagt att jag är svensk då?"
"Asså lyssna lyssna varför leker du för jävla"
"Eh hejdå"
"NEJ lyssna du ska lyssna på en sak!"
"Eh näe hejdå!"
"JO DU SKA LYSSNA, LYSSNA *klick*"

Fick en god skrattstund efter det! Undrar fortfarande vem det kan va, har mina aningar faktiskt haha!

På fredag blir blonderingen av! ska även försöka få till en söt snelugg again.. Känns väldigt sommrigt och bra. Är lite halvledsen eftersom jag inte kom till Peace & Love heller men det får bli nästa år, då ska ja fanimej på varenda jävla festival!


Tanke till mamma som är på sjukhuset. igen. krya på sig mammsen!

image224

hej du glade!

kära anonym aka 213.212.1.52
Jag vet inte om du är mentalt störd och fortfarande tror att året är 2005 och jag och mina kompisar nyss slutat högstadiet och körde med fjortisfyllor fortfarande eller om du bara har ett allmänt tråkigt liv så du sitter och filar på kommentarer till mig som handlar om mitt liv för ungefär 2 år sen?
Anyway, du verkar vara ganska bekymrad över min tillvaro så jag kan glädjeligen ge dig beskedet att Jag( och Ana!) mår bra. Ana tog studenten nyligen faktiskt,även fast du har svårt att tro det har det hänt ganska mycket under2 år! Tror du att du kanske kan gå vidare nu? Eller behöver du mig och mitt gamla förflutna privatliv så mycket kanske jag kan hosta upp nått annat trasslig förhållande som du kan sysselsätta dig med? Ana hjälper säkert också till..vi är ju som sagt rätt snälla människor innerst inne ;)..

Borlänge nästa?

Ja sthlm slutade väldigt oväntat.. smarta som vi var antog vi att bussarna gick som vanligt till uppsala 02:15 och sen 05:00.. men det gjorde det inte.
Linn och jag spenderade natten från klockan 3 till 7 på station, vi försökte få lite sömn och eftersom de var helt folktomt så trodde vi att det var okej men vakten ville annolunda. Jag hajjar inte grejjen? om det hade kommit folk är det väll klart att vi hade flyttat på oss men varför störde han sig på om vi ville vila? Jag tror han njöt av att se oss lida. Jävla fascist!
Jag överlevde natten iaf, och nu sitter jag här solbränd och trött. Har varit i vårdsätra badet med Elhiiiiiiin och Matilda, vatten var askallt men det blev varmare efter våran mysiga vattendanz! Jag kom dit blekast och åkte därifrån brunast. Vad som också var brunt var våra godispåsar efter en timme i solen.. vi fick slänga allt. 30 :- åt helvete;(.
Ikväll ska vi kanske hinka hos Malin, hon bytte till sig en sprit flarra av sin kära broder, men först ska ja bli blondin. E ska hjälpa mig, wish me luck!

image223
Jag strand 07;) grrr!









BTW. det blir PEACE & LOVE för mig i sommar! :D WOHOO!

studenter 2007!

Kom nyss hem från en astrevlig mottagningen i Kungsängen/kåbo för kusin Patric hade tagit studenten. Det var så roligt att träffa alla kusiner jag inte träffat på jättelänge och Mia som jag inte träffat på typ 16 år! Massa god mat och så. Längtar redan till min skiva nästa år då alla kommer igen och umgås hihi:).
Idag har jag offiellt bestämt att jag har sommarlov. Även fast jag har två dagar kvar.. Vi kommer antagligen dra till Linn i vällingby och hitta på nått trevligt, supa och redlös dvs ;) nädå..
Skriver mera sen.. tjilll!

image222

Dia Psalma - Cecilia Lind

Från Öckerö loge hörs dragspel och bas
Och fullmånen lyser som var den av glas
Där dansar Fredrik Åkare kind emot kind
Med lilla fröken Cecilia Lind


Hon dansar och blundar så nära intill
Hon följer i dansen precis vart han vill
Han för och hon följer lätt som en vind
Men säg varför rodnar Cecilia Lind?


Säg var det för det Fredrik Åkare sa?
Du doftar så gott och du dansar så bra
Din midja är smal och barmen är
trind
Vad du är vacker Cecilia Lind


Men dansen tog slut och vart skulle de gå?
De bodde så nära varandra ändå
Till slut kom de fram till Cecilias grind
Nu vill jag bli kysst, sa Cecilia Lind


Vet hut, Fredrik Åkare, skäms gamle karln
Cecila Lind är ju bara ett barn
Ren som en blomma, skygg som en hind
Jag fyller snart sjutton, sa Cecilia Lind


Och stjärnorna vandra och timmarna fly
Och Fredrik är gammal men månen är ny
Ja Fredrik är gammal men kärlek är blind
Åh, kyss mig igen sa Cecilia Lind..

hail gay!

Sverige ska vara ett av världens mest jämnställda land men bor man här i Sverige märker man knappast av det, är det inte si är det så och något är alltid fel.
Te.x. Om en invandrare misshandlats, då är Sverige superduper rasistisk och om en man som är chef för ett stort företag fifflar med skatten då är Sverige sämst i världen och alla tycker det ENDAST hände för att det finns få kvinnliga chefer..

Anledningen varför jag skriver det här är för en insändare jag läste i METRO. Det var nämligen en mamma som var frukansvärt upprörd över att Babsan hade varit med i ett barnprogram. Hon tyckte minsann att små barn skulle kolla på Björnes magasin och inte en Jäkla transa ( som hon utryckte det..) Hon sa nämligen att barn fick för sig mycket och skulle börja gå omkring i högklackat och rosa peruk då.
Ursäkta lilla fröken södertälje, tv4 ber säkert om ursäkt. Risken för att södertälje bruttans lilla 4åring går ut och köper ett par högklackade dojjor och en rosa peruk är verkligen stor nu! Missförstå mig inte nu det här är inget personlig, jag hyser inga agg mot Södetäljebruden men det är just svenska folkets rädsla! Jag sprang omkring naken i princip all the time när jag var liten och jag växte upp rätt så okej. Sen när är det fel att uppfostra våra barn till att vara fördomsfria? Inte för att varenda barnprogramsledare ska bytas ut mot en dragqueen men vare sig man vill eller inte kommer dom finnas där endå.
Jag hoppas iaf innerligt med hela mitt hjärta att lilla Emil växer upp och blir den nya stjärnan i After Dark så kan lilla Södertäljemamman stoppa upp björne i sitt fördomsfulla arsle..

image221

HAHHA, jag typ dog av garv

1. YOUR REAL NAME:
Petra

2. YOUR GANGSTA NAME: (First 3 letters of real name plus izzle)
Petdizzle ( LOL)

3. YOUR DETECTIVE NAME: (your fav colour plus fav animal)
Grey lama

4. YOUR SOAP OPERA NAME: (middlename and current street name)
Eleonora Flinstensvägen 

5. YOUR STAR WARS NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first name, first 3 letters of your mom´s maiden name (namn innan man gifter sig))
Igspecar

6. YOUR SUPERHERO NAME: (2nd fav colour and favourite drink)
Black orgasm (h33333h!!)

7. YOUR IRAQI NAME: (2nd letter of your first name, 3rd letter of your last name, 2nd letter of your mom´s maiden name, 3rd letter of your dad´s middle name, 1st letter of a siblings first name,last letter of your mom´s middle name)
Eraaja

8.YOUR WTNESS PROTECTION NAME: (Your mothers middle name)
Maria

9.YOUR GOTH NAME: (black and then the name of one of your pets)
Black Wilma alt Black Hugo (Alltså lol..)

Sverige sverige fosterland+alkohol

image220
idag är det National dan, även den dan mina päron har varit tillsammans (nej inte förlovade eller gifta utan TILLSAMMANS) i 26 år! Thäts fucking great!

Igår var vi ute på Seven och i princip dog. Av fylleslag och blåsor.
Jag har aldrig upplevt att mina fötter gör SÅ ont efter en kväll, När jag och Rebecka hade lämnat av Viola så sprang vi från McDonalds till Royal barfota och vi grinade(nästan) som fan. det gjorde verkligen svinont! Tur att jag fortfarande var lite packad så jag såg det roliga i det hela, min fylla var effektiv hela kvällen!

Ikväll blir det rådhussalongen igen förhoppningvis med Ninni,Ana och Malle. men först ska ja plugga rättskunskap. har prov imorn på morronen.. wiho!

Oh father I've been having this thoughts and I'm worried!

såhär glad i hatten hoppas jag på att bli ikväll.
Bananas are for monkeys. h3333333hh!!


image219

I HATE COPY-CATS

Igår var min planering att jag skulle tvätta håret. Planerna avblåstes och Ana aka menzm0nzter mota ut oss till avec där vi skulle ta "en drink". "en drink" blev en kanna öl och en flaska vin haha!
Vi skrattade åt gamla minnen och hade allmänt trevligt! Känner att jag har saknat dom väldigt mycket. synd bara att Ninni inte kunde va me men hon skulle ju plugga den tråkisen!.
Det andra lite småroliga var att vi började prata med en heltrevlig kille, vi fyllensnacka om allt från feminism till sexism och allt möjligt haha. :)

Idag blir det utgång again.. jag och Rebecka ska dra ut på nåns skiva men först förfest i Vaxala, det är lika bra att min kropp vänjer sig. Ska fan va full tills den 18 då jag börjar jobbar och sen hela Alanya. jag längtar :D

image218image217

London 07 någon?

ÄNTLIGEN! Jag har inhandlat lite kläder som är bra att ha på sommaren! det behövdes verkligen.. nu känner jag att jag vågar gå ut utanför huset utan att skämmas hiehie..

Är det bara jag som känner detta enorma behov att åka till London igen? Sist jag va där var i februari 06.
Jag saknar verkligen det, vill åka dit i höst.. resesällskap någon?
image215

champange ska va torr,kall och jäävligt dyr

Jag känner väldigt starkt att jag glömmer bort bloggen ibland:(. För typ första gången i mitt liv har jag alldeles för mycket bollar i luften. jag shoppar,fikar och festar för mycket. not.
Haha, näe men det är ju snart sommarlov! på fredag springer studenterna ut, och vi blir äldst i skolan. Känns bra, nu kan vi köra med alla stackars barn som hade oturen att födas på 90 talet. h333333h..

Today åkte jag och Malle till gröna lund. Vi hade mkt skoj och blev barn på nytt. Dagens absolut roligaste var grabben som tokraggade på M. Det var väldigt obvious att ingen av oss var intreserad men han kämpade på som fan, oturligt nog stog vi i samma kö rätt länge och han slog M och fnissade. Ett trick som funkar galant - om man är 6 år. Droppen som fick bägaren att rinna över var när han berättade med stolthet i rösten att han minsann jobbade civilkurage(?) på grönan och sa sedan åt med skarp röst till en liten 12åring som lutade sig mot staketet. 12åringen skämdes som fan och blev überledsen. VR(=vidriga raggarn) trodde typ att jag och M skulle bli sjukt impade för hans wannabeväktarstyle men vi tyckte mest synd om 12åringen..
Som tur var kunde vi smita sen och vi såg dom inte mer resten av dagen=).
När vi sedan drog från grönan tänkte vi dra till Bandhagen och ta en kaffe i Johannas (SNART min med! h33h!) lägenhet men hon jobbade och ville inte ge oss nycklarna. Hon ville "packa upp först" tönt, hon trodde säkert att vi skulle rota igenom hennes überhemliga data. NÖRD.
Men vi överlevde, vi drog omkring i sthlm mest, tog bussen till fridhemsplan och strosade runt där och chillade och tog bussen tillbaka till slussen, då tröttnade vi och åkte hem till Uppsala och satt hos mig och snackade skit och drack kaffe..
Imorn är det söndag vilket betyder PLUGGA . Egentligen skulle vi ju faktiskt dra till öregrund och sola hela dan men skolan har ingen lag.
image214
Djurgården och Gröna lund är fint!

story of the groggluder

Att 7 liter euroshopper vin ( 4:- kilo ) tog slut på cirka 1 månad och en vecka är fortfarande obegripligt för mig. Herre min skapare, oh my GOD!


Idag har jag varit runt och flängt i Stockholm, först städade vi lägenheten i Hornstull sen ställde vi tillbaka alla grejer ( Lägenheten var hyrd i andrahand, very olagligt!) Vi snodde till och med en bok, hihi. Sen flängde vi runt bland annat var vi i systembolaget i högdalen och käka lite pizza. Sedan avslutades dagen med kaffe och cigg inya lägenheten, utsikten är BÄST. man ser både bandhagen,högdalen och rågsved rätt bra, och ja ska få bo där de tiden jag ska jobba. Perfa! Ja kommer med mycket stor möjlighet vara bakfull varenda dag på jobbet höhö..

Vad händer ikväll?