Ingen vill veta vart du köpt din tröjja

Eftersom jag inte har något liv, läser ja bloggar, eller kollar på film men mest av allt läser ja bloggar. Det är väldigt många bloggar om dagen som jag måste läsa och gör ja inte det får ja superduperångest och kan inte sova, sad but true, anyway saken är den att många bloggar ja läser är så kallade modebloggar, alltså förlåt men tillåt mig att asgarva, sverige är inget land för fashionistas! här räcker det med att ha en goose och trippa omkring på östermalmstorg med samma slita filippa k kasse för att räknas som snygg rik innebrud, eller betala dyrt inträde på stureplan och skutta av lycka att vakterna släppte in dig fast du bara är 19 vårar och beställa en cosmopolitan du kan smutta på resten av kvällen samtidigt som du letar upp någon B kändis eller vimmelfotografer du kan emla dig för. bahahahahhah. 
Apråpå stureplan.. en annan sak som gör mig asförbannad är Ebba von Sydow och Sofi Fahrman, driver alla gina tricots shoppande 14åringar med mig? ja läste en blogg förut en liten rar tös som verkade någolunda mogen för sin spräda ålder som skulle dissa olika svenska "kändisar" host host host, iaf drog hon upp ämnet mode och började jiddra om ebba von sydow, jihaaaaa tänkte jag då och antog att detta var ögonblicket hon skulle lätta sitt hjärta och berätta hur bra ebba är osv osv men sedär flickebarnet dissade henne grovt och ja blev så glad så mitti glädjeruset skickade ja ett mail till henne och berätta att jag var stolt över hennes beslut att sluta följa von sydows modelagar.

Jag har kommit på en teori att man kan sätta in Ebba och Sofi i två skolgrader;
Ebba är den där kaxiga blonda bruden som fanns i ens klass nångång under mellanstadet, hon var den första att börja våffla håret, den första att bära savann byxor och den första att börja kleta med mascaran, hon valde noga ut sina offer och härjade över skolgården, för dom äldre var hon ingenting men för dom yngre var hon gud, hon var messias som kommit för att frälsa skolgården.  Det, mina vänner är ebba i ett nötskal, hennes beundrarskara består av vilsa 13åringar som vill passa in och följer ebbas modelagar, för ja absolut en rosa ballong klänning är perfekt för kvartsamtalet? Göteborgare borde tacka sin lyckliga stjärna varenda dag som slipper detta monster, nej ebba ingen vill höra om din rika pappa, din fula systerdotter eller om din nya LC väska, uähk'

Sofi var den självsäkra bruden som var där under högstadet, hon kunde hala hur mkt cigg hon ville ingen fråga nånsin tillbaka, hon kunde va inne fnittrandes i en toa med 7 kåta moppegrabbar utan att kallas luder, ja hon var helt enkelt ett helgon som kunde göra vad hon ville för allt bara rann av henne, en naturlig skönhet, det verkar ju vara lite av hennes policy eftersom ALLA är fel, nej britney får inte ha vita skor på dig det är självklart fel, hoppsan nicole hade på sig en bandana i fel färg HUR kunde hon? sofi sofi sofi..precis som högstadet tjejen mår hon säkert skitdåligt innuti, och vem lät henne blir en journalist? vilken journalist skriver, i en av sveriges största dagstidningar ".. som en horig sekreterare". Sofi måste vara sveriges i särklass SÄMSTA journalist ever, aftonbladet är ingen toppentidning heller men nu skäms jag mer än vanligt för dom..


Bittersweet is a oxymyron..

..emptyness is bittersweet baby!
Lilla vackra nicole, min första breathtaking crush var i den livliga colombianska tjejen med dåliga hårförlängningar och färgglada kläder, så många timmar jag satt framför tv och beundrade denna människa, jag vet inte vad det vad med henne som gjorde henne så speciell, hennes sätt att vara helt goofy ( läs; mänsklig) eller om de va hennes groovywoodstocksixties mini kjolar och pannband, jag vet helt enkelt inte men jag e sjukt besatt av henne endå! har kanske 2000 bilder av henne, heh. 
Tatueringarna hon har har ja målat av väldigt fint på ett papper som sitter under spegeln i mitt rum och väntar på att få bosätta sig resten av sitt liv på min kropp.. ack ack ack som ja lämnade henne under hennes svåra år när hon började slicka av kokain från tallrikar och rasade i vikt ( hallå 160 cm och 39 kg say whaaaaat!) men nu är hon back on track! jag ska aldrig mer lämna din sida nicole, men gnällspik som jag är undrar jag bara NÄR ska min nästbästa( ninni cj you are still my number one ;) nicole dissa Sass & bide och Dolce för stella M? har aldrig klagat på dina kläder TILLÅME när du bar en laxrosa/cerise minikjol med ett matchade linne med gälla röda hårförlängningar men stella mccartney är SÅ nicole, whos with me? så nicole om du mot all förmodan lärde dig svenska, hittade min blog, brydde dig om min blogg så please, för min skull!

mjau


Nicole

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!