Borde jag dra mig tillbaka?

Jag vet att jag haft nämnt otaliga gånger att jag inte gillar aftonbladet sådär, dom skriver oftast skit. Men det finns nog en korn sanning i det hela så då kan jag lika gärna dela med mig av nyheter eller "nyheter" jag önskar dom kunde lösa och sluta skriva om..

Fallet Madeleine:
Alltid nått nytt. Nya bevis nytt allt. hon ses här och där. Hon har en konstig pupil som inte går att fejka. Folk går bärsarkarmarsh mot föräldrar som alla tror att det är, men lets be honest.. Om det nu vore hennes mami som gjorde det är hon inte genial? Jag menar hon har lyckats mörda bort Madde utan några helst spår, ingen vet nått och det finns inga bevis.. varför är det då ens nödvändigt att sno hennes dagbok? Om hon gått flera månader utan att någon anar varför skulle hon då skriva om det i sin dagbok? "Kära dagbok, idag är det dag 162 och ingen har misstänkt mig än, wooho". Nä inte riktigt. Aftonbladet rasar över att hon skrev i någon sida att Madeleine var jobbigt men dööh. Sen när blev en 4 åring INTE jobbig? Värsta trotsåldern ever, varför är det ens "bevis"? Jag tror stenhårt att paret Mcwhatever är oskyldiga och jag vill att denna karusell ska ta slut. Jag orkar verkligen inte längre.

Burma
Det är extremt hemskt det som händer i Burma. Men mellan dig och med, vad fan hjälper det med röda bakgrunder på datan, röda tröjjor och påskrivningar? Nä tänkte väll det. Kan inte aftonbladet bara hålla sig till vädertransport rån istället för att leka martyrer? Allt är bara tröttsamt.




Nej jag är inte gnällig alls.


rubrik är såååå 2003

WOHO! Idag har ja fått köra bil, brum-brum.
Jag kan nu starta bilen, köra och svänga. Det är skoj. Förstörde nästan bilen när ja glömde att svänga och höll på att köra rakt in i en stolpe, det var asskoj!
 Synd bara att min pappa helt saknar humor och inte tyckte det var lika skoj.
Tråkmåns.

jag har lite halvttråkigt.. har nyligen dushat och inskaffat mig en sprilans ny
stureplansbränna! Eftersom jag anser att solarium är livsfarliga och bör undvikas så kör jag med hederliga BUS istället. Det är lite morot slash pepparkaka, ser inte naturligt ut någonstans men vad gör man inte?

image297

vote ppl!

Okej nu är det allas tur att vara phedt med ärliga, blond eller rödhårig? observera att jag är varken eller, har lixom en bajsbrunfärg med liiiite rött i. h3h3.


image296

rubrikluder

I mellanmjölkets land sitter jag en helt normal söndag morgon och dricker kaffe som om det vore lördag. Om 10 minuter ska ja dra mig ner till bussen med min onda rygg för att föra stan med miste Malin som har birthday månej som hon ska kasta runt sig. Jag har mycket att berätta om. Mycket listor att skriva. Min stora planering inför idag består av;
Extrema lösögonfransar
..
..
..


Ja, mina nya kläder har redan inshoppas. Nu är det bara resten av min extrema näpenhet/pretto som ska inkasseras.

Ikväll kommer det även roliga bilder från tiden mellan färgningarna, alltså behind the scene! jag som JÄTTErödhårig, pippiröd! sen jag som normal. brunröd whatevver.. ska väll bli skoj? ses på stan!

stårken yao

image295
Bild jag snodde från Elhiin, Jag och Raquel vinter 2006, skulle typ kunna vara syskon? wierd





liten fortsättning på min intressanta lista..

51. Slutar inte röka för att jag faktiskt inte vill. Tycker att det är gott,ser snyggt ut och det nåt man gör när man väntar på bussen eller har en 5 minuterrast. Hade planerat att röka minst några år till åtminstonde.
52. Skäms inte heller för att säga det fast jag vet att det är politiskt fel
53. har slutat ta aftonbladet seriöst eftersom dom har så mycket stavfel på sidan.
54. Tycker allvarligt synd om alla som är födda mellan 1993-1996 eftersom dom snart närmar sig den värsta fjortisåldern och dessutom är födda i ett fult årtal
55. Tappade nyss en gammalnavelstav i mitt kaffe
56. Ville bli florist eller känd som liten
57. Tvingande en tjej äta gräs i dagis för ja ville veta om det var gott
58. Har gått i 3 olika klasser under hela gymnasietiden, första året hade ja även ljusbrunt hår,i 2an kolsvart och nu i 3an hade ja blont.. fast okej ja har färgat det rödbrunt nu men whatsoever..
59. Ska aldrig mer sola. Mina solningsdagar är i princip over.
60.
Har tänkt på vilka som skulle sakna mig om ja dog

cigarett smoking is dangerous

Jag har uppenbarligen inget liv eftersom jag är hemma en fredag, imorn är det party men idag.. allmänt depp och godisätande, måste även tvätta håret. Vill ju inte vara motbjudande tills imorn!

Sen har ja en fråga till er rökare.. har ni rökt importcigg? Idag bytte nämligen Amanda ut sin marlboro till mina corner, eftersom marlboro är ett bra märke och corner som är lågpris cigg undrade jag såklart varför. Hon förklarade att hon fick en konstig känsla i munnen av dom, jag godkände den anledningen och började röka den själv. Till min förvåning insåg jag att jag också fick ont i munnen.. den var även ovanligt svag för att varit marlboro röda, och eftersom dom var billigare mer var dom antagligen importcigg..


så frågan är, varför är importmarlboro äckliga? hm..

Kan någon hjälpa mig med min design?

Jag satt och läste Paulinas blogg när jag insåg att typ allt stämde in på mig, därför ska ja nu skriva en egen lista m mig själv(ego). Det kommer mest bli dumma grejer om mig eftersom jag är bäst på att vara själv negativ, enjoY!

1. Jag njuter av att dissa slibbiga killar som tror att dom är guds gåva till kvinnan, jag njuter ännu mer när dom fäller dräpande kommentarer som "jävla emo" osv. Jag känner mig mycket nöjd med mig själv då.
2. Har varit lite småalternativ sen 5-6an men alltid mest lyssnat på hiphop tills för nått/några(?) år sen, nu spyr jag verkligen av all hiphop.
3. Brukar hända att jag dömer folk utifrån vilket stjärntecken dom är, Inte snällt. Brukar dessa utom använda stjärntecken som ursäkt för saker jag eller andra gör.
4. Jag skäms inför folk jag inte känner bara för att jag är bortskämd.
5. Gillar egentligen inte vin, men jag låtsas och tror att jag gör det eftersom det passar in i min pretto image
6. Är inte kinkig alls vad folk säger eller gör mot mig, brukar vifta bort det. Men OM jag tar åt mig då har den personen förmodligen satt sin sista potatis typ.
7. Jag säger till alla att jag hatar min katt men det gör jag inte(ja,e Elhiin det är sant!)
8. Jag skulle fördra att dricka riktigt champagne till varje fylla jag har bara för att det är gott.
9. Jag älskar verkligen djur.
10. Jag älskade verkligen Pete Doherty
11... men när Pete gav sin kattunge crack sjönk han faktiskt seriöst i mina ögon. Jag blev faktiskt lite sårad.
12. Är väldigt självkritisk samtidigt som jag älskar mig själv eftersom jag ibland tror jag är den enda intelligenta kvar i Uppsala (och Baber såklart)
13. Blir jätteupprörd när folk snackar skit om Marilyn Manson när dom inte vet någonting om han, även fast ja inte lyssnar på han så mycket.
14. Hatade kläder förut. Nu älskar jag det, dock endast stilfulla kläder, aldrig glitter,paljetter eller skära färger.
15. Är en besserwisser, har ärvt det från pappa, är alltid övertygat om att jag vet allt och är bäst.
16. Har snott två shotglas från Lotus som jag har mina kajalpennor i.
17. Önskar att jag var en av dom personerna som hade så många vänner på facebook så jag blev utslängd från hemsidan.
18. Dagdrömmer jämnt. Oftas om att hemska saker ska hända mig och allt blir bra sen.
19. Har alltid varit väldigt rädd för saker som rör sig, som typ cyklar,bil,tåg,flyg. Nu mera är jag bara flygrädd, dock inte så mycket för att krasha mest för jag tror att jag seriöst ska få en panikattack och dö på planet och det ska leda till en olycka.
20. Om ja lär känna någon jag börjar gilla vill jag mest undvika den personen i början så mycket som möjligt
21. Mår som bäst när jag får röka,dricka sprit eller kaffe. Faktiskt
22. Om ja mår dåligt kan ja genast må bättre av att lyssna på RHCP.
23. Ljög för mina dagislärare att jag var allergisk mot choklad eftersom jag hatar chokladglass som dom gav alla barn. Hatar fortfarande chokladglass och förstår inte hur folk kan äta det. Vidrigt är ordet.
24. Tycker att brocoli är sjukt gott
25. Jag är varken döpt eller konfimerad, hade inte planerat att gifta mig i kyrkan heller om inte det är ett hett önskemål.
26. Om jag har ett förhållande tänker jag alltid mer hur han har det bra, glömmer lätt bort mina egna känslor.
27. Har funderat på om jag var bisexuell, vilket jag inte är alls. Min teori om att alla är det krossas
28. Är övertygad om att min förstfödda kommer vara en dotter som heter ******. Vet inte varför men jag vet med all säkerhet att det kommer vara ett flickebarn som ska ha DET namnet, även fast jag inte gillar det särskilt mycket.
29. Vill att mitt näsben ska knäckas.
30. Tar åt mig personligt när folk inte tycker som jag
31. Är extremt hemkär, kan inte tänka mig vara borta längre än 3 veckor från det om det inte är London, mitt andra hem
32. Om ja skulle leva i ett annat årtal skulle det antagligen vara 1997- 1960-1970
33. Förstår att folk inte gillar mig när dom ser mig första gången, blir aldrig förvånad över att folk ibland erkänner att dom hatade mig först
34. Föredrar höstresor till städer än stränder.
35. Kan i princip 100-200 födelsedagar utantill
36. Blir elak när ja inte får någon kärlek av den jag ger kärlek av
37. Har svårt att ge folk andra chanser
38. Kan inte tänka mig hur mitt liv skulle se ut utan Elhiin och Malin.
39. Kan spela pacman i 6 timmar i streck
40. Hade gjort en plastikoperation om ja hade haft råd
41. Älskar Sverige, speciellt att bo här, Skulle inte kunna tänka mig bo någonannanstans utom möjligtvis England.
42. Har extremt läskiga kräkreflexer.
43. Önskar intensivt att jag var känd.
44. Har en livlig fantasi är antagligen för rolig för att någonsin ha ett fungerande förhållande.
45. Om jag hade haft tillräckligt mycket pengar skulle jag vilja köpa en peruansk by och adoptera barn och bygga skolor och så och sätta dom där. Alltså grunda en ny stad och döpa den efter mig. Seriöst
46. Skakar ofta på benen och biter sönder saker, tänker inte ens på det själv när jag gör det.
47. Älskar att gå upp på morarna, händer att jag ser framimot det innan jag går och lägger mig.
48. Mår bättre av mitt utseende tack vare Katrin Schulman. Önskar intensivt att jag kunde tacka henne personligen för det.
49. Har skärt mig självmant i ansiktet för några år sen.
50. Tror att folk automatisk ljuger eller hånar mig när dom säger att jag är fin på kort.

men baber, det är ingen loppis idag:(.

Nix. ingen loppis för mig eller baber idag.. jag kunde åtminstonde köpa hårfärg, mitt hår är väääldigt rött nu, vill ha det lite mer brunt bara så är det klart.

Igår var vi på seven, sjukt värdelöst tråkigt folk så jag och B fick roa oss bäst själva lizzzzom. Fast det funkade si så där och vi satte oss på avec istället, mÿz.





I LOVE MY BABER <33333
(håll utkik i veckan på mig blog!)

Blåbär

Många långa tjejer brukar ibland påstå att det är mycket enklare att vara kort, jag kan inte förstå det eftersom jag aldrig får chansen att uttnytja min korthet som idag te.x.
VARFÖR får jag aldrig sitta ner? Jag som hade mina obehagliga(men snygga)lackpumps när ja endå inte fick visa upp dom? Extremt upprörande. Nu är jag inte längre tjejen som stog ut med sina vidrigt obehagliga skor utan den alldagliga fula blondinen som står och trycker i ett hörn. Damn them all.

Men från det ena till andra såg jag den omtalade filmen Ett öga rött idag. Faktiskt.
Helt värdelöst.. WAIST OFF MONEY. Fyfan fyfan, sämsta filmen ever.. jag kan klara av att vissa scener inte kommer me som i boken men vafan hela filmen var ändrat? Fast å andra sidan fick jag en hårspray vilket kändes fint.. inte för jag på något sätt använder hårspray annars men gratis är alltid gott.


förresten.. jag har köpt hårfärg, bör jag färga mitt hår kastajnebrunt/mahogny/brunrött?
humpi-dump-dump-dump.


:(.

VAFAN!!!!!!! fick nyss besked av att pappa har träffat black eyed peas!! Dom är i Sverige nu(!) och han träffade dom! Utan att ens ta en bild åt mig:( VAFAN! Jag är arg, jag har gett han i uppdrag att han ska hålla koll nu varenda dag och fixa en bild åt mig.. åh jag vill också träffa fergie och gänget .. damn them all :@

image292

stella stella stella

Grattis på 36 årsdagen Stella McCartney!
image291

jag har börjat med välgörenhet.

Jag har alltid så jävla mycket problem med vinterskor. Det är helt okej sålänge det är kallt får då kan ja använda mina pumps eller mina converse. Men såfort snön kommer så funkar inte det.. jag kan leva med det några dar men till slut tröttnat och överger mina älskade skor för stövlar, men problemet är att jag e så jävla kräsen.. jag tycker alla stövlar är skitfula. Antingen går dom bara till vaden vilket ja inte gillar, jag vill ha dom till knäna. Sen är alltid klackarna vidrigt fula på något sätt.. och om det inte är fel på något av dom sakerna är det alltid andra saker som förstör stövlarna som att det är massa skit eller bara själva modellen. Jag blir alltid så upprörd när jag tänker på sånna saker.. och att mina föräldrar inte är villiga att slänga ut sisådär 5-10 lax för att par heta Stella McCartney pjux. Jag menar vad lägger man annars pengarna på? mat?skatt?hygienprodukter? Jag svälter gärna,blir en skattesmitare med jävlig dålig andedräkt för ingen skulle bry sig om det så länge ja har snygga vinterskor.

Så jag ber en vänligt. Släng in lite slantar till min nya fond PNS, Petra Needs Shoes fonden..
Sist jag försökte med min fondidé var med Stella McCartneys sommarkollektion, det var ingen hit eftersom ingen hade lust att köpa den kollektionen till mig, har svårt att förstå varför?

hm..

image290

one onsdagskväll to be confused

Okej, det är fullständig acceptabelt att ägga mig jag har varit så olydig med bloggandet. Men som plåster på såren kan ja ge er ett låttips.. Michael Jackson - Ben, han sjunger om sin råtta. Det är verkligen hur jävla gulligt som helst, jag får gåshud och blir varm och rörd i kroppen. Underbart vackert.

Förövrigt mår jag rätt OK. Jag har lekt med eLHiin idag. Vi har inte setts på några dagar och ja kände mig lite ensam, så jag bjöd hit henne och bjöd på kaffe och cigg, men hon var inte nöjd hon ville nämligen cykla till Lidl och köpa chirre och godis (girig bitch). Hon kollade på mig med sina puppy eyes och vem kan motstå det lixom? Jag nästan hoppade på cyklen och väntade på avfärg..Resten av dagen snackade vi diverse skit, var deprimerade över vissa anledningar(önskar jag kunde berätta mina innersta hemligheter för er men inte än:().

Juste jag måste säga en as sjuk sak.. typ i förnatt drömde jag en wierddröm om en tjej,
Rebecca.. jag är en flitig läsare av hennes blogg .. jag drömde att hennes hemstad, Umeå låg i uppsala och att hon hängde på Sagokristallen här i uppsala(?!) ni vet nagelstället vid Skolgatan.. helt jävla sjukt.
Det är uppenbarligen något fel på mig..

jaja whatever.. lite random pics från söndags!
image287
Den där svarta grejen i bakgrunden gör så att det ser ut att ja har värsta axelvaddarna, stupid thing:@

image288
(Det är domkyrkan i bakgrunden, himmlans häftigt tyckte jag, HELL YEAH)

image289
Ser oroväckande östeuropeisk ut, om ni förstår vad jag syftar på hoho!
(nej min lugg är INTE sådär kal och stripig, det brukar faktiskt va en snelugg, på riktigt!)

när allt inte vill funka som det ska

Nu sitter jag här, färdigmejkad med extremt fettigt hår, jag tänkte att äsch vadå, mitt hår såg helt OK ut igår varför skulle det vara vidrigt idag? Ja så jag dushade alltså utan att använda mina superduper produkter som gör mitt hår till ett fint skinade svall, det ångrar jag nu när mitt hår är fettigt och fult. Tur att jag ska supa idag så jag slipper bli så äcklad av mig själv.
Sen mina byxor, det är typ storlek 27 vilket inte är min storlek egentligen, Dom är väldigt tunna och dom är ljusgrå. Ljusgrå korvskinn, det skulle likagärna kunna vara leggings på mig.. jag får grova röda märken i midjan efter bara 10 minuter och till det har ja en lång tunnika så man slipper beskåda kärlekshandtagen som växer till en size 100 med dessa korvskinnsbyxor..

Nöd och näppe hann jag åtminstonde fixa mig samt bli arg över min fulhet för att hinna med bussen.. kommer till och med i tid så jag hinner röka då jag inser att.. (konstpaus)


Jag glömmer drickan hemma. (nervösa skratt)
Jag glömmer vinet,kiren martinin allt. Jag känner isklumpen i magen när jag ringer Viola och säger att hon får köpa utblandning till vodkan som hon fick ansvaret över samt lite annat grejs och åka före till Valsätra, tur att hon gjorde allt jag sa och inte tjaffsade emot för då skulle ja uppenbarligen smälla av och dö..

Det är en kvart kvar tills jag ska gå ut till bussen.. grejt..

Damn you all! Victory is mine!

Ok-ej, jag ska ge mig själv en käftsmäl för jag är så dålig på att uppdatera men såhär är läget;
Pappa kirrade limeware åt mig så ja kunde ladda hem låtar på den här annars väldiga tråkiga data, sånu sitter jag mest och lyssnar på min underbara musik, mmhm the libertines!
Hur som helst var vi ute igår, vi ska ut idag igen, och på söndag (eftersom man kan vinna free shots). Somliga skulle kunna kalla mig för helgalkolist och jag var någolunda nykter igår, vissa andra var möjligtvis mer berusade än andra men jag nämner inga namn(Shabnam). Yeah yeah whattevvvah.. ja kommer upp med bilder snart, jättesnygga (mestadelen på V)

the ferdy family a la Onsdag klockan 17:54

Min pappa är orolig.
han har nämligen lämnat mig själv hemma med nästan heeeela ansvaret för falukorven som ligger i ungnen.
Eftersom han ska skjussa ner mamma på stan så är det mitt ansvar att ta ut den när han ringer.

Dialog innan han åkte;
Pappa (mäkta orolig): Ok, jag la in telefonen nu precis vi datan, lås inte in dig någonstans och om du ska å ut.. eller ej! gå inte ut. Ha telefonen nära dig och när jag ringer går du till ugnen, tar sånna här (visar upp grytlappar och låter mig inspektera dom, som om jag aldrig sett sånna förut) och sedan öppnar du ugnsluckan(no shit) och tar ut falukorven och ställer den här(paus). Tror du du klarar av det här?

Jag som blott här 18 år, klarar inte av sådant ansvar yet..fast utan ironi kan jag säga att det var extremt jobbigt att gå själv till min polska doktor Marek nä han skulle kirra öronen. Han berätta att min trumhinna var skadad och jag hade massa småsår i öronen, eh? Jag har ingen aning om vad som kan ha hänt ens, min teori är att någon fiende till mig har smugit sig in under natten och grävt i örat med något vasst föremål som kan ha orsakat detta. Det kostade mig 70 kronor era jävlar:@(!!). Några andra teorier finns dock inte än..



Förresten ska jag ut ikväll men ingen har ringt mig än. Det brukar dom göra för att kolla hur det liger till för jag är frukansvärt trög och oförutsägbar när det gäller utgångar och vilka tider jag kommer va där osv. Har dom glömt bort mig? Jag blir ledsen nu, Jag ska fan ut ikväll! Vad som helst för att slippa äta den där vidriga falukorven som jag snart ska ta ur..

aaaalright..

Min mattelärare typ dissade mig grot idag så just nu sitter jag i V's ungkarls lya med hennes bärbara dator och väntar på föda (fiskbullar och ris). Imorn blir det hur som helst Lotus för alla som är sugna? ja ja vet i Lördags var det sämsta ever och är det inte bra imorn då ska ja fan aldrig mer gå dit.


so loooong!

http://stellae.bilddagboken.se

Gigii in the pool

Inget nytt om data fronten.. antar att jag får leva med den här extremt kassa datan ett tag till:(.
Fast jag kan faktiskt positivt medela att jag har fått tid på Onsdag hos vårdcentralen:D ÄNTLIGEN ka mina vaxpropps bort! Inte döv nå mer :D Så ni bör lägga ner allt skitsnack om mig för nu mera kommer jag kunna höra allt :D, känns lite wierd med tanke på att jag inte hört nått på typ 3 veckor.. ja ja...


FISKARNA (20/2 - 20/3)
Den här perioden brottas du med ett inre problem. Ibland verkar du vara din egen motståndare.

whatta hell ska det där betyda förresten? Jag tror jag vet men vadå inre PROBLEM? alla har ju problem utom jag.
Okej lögn, om det är någon där ute som vet exat hur en mans huvud fungerar så välkommnar jag er att förklara detta för mig. tack för förhand mina älsklingar.

haha lol


Att vara eller inte vara blond

Jag behöver ett tips mina kära vänner.
Ni har fattat att jag har gått från brunett till ljusblont men nu behöver jag hjälp angående denna hemska utväxt som börjar urarta sig på min hjässa. Jag HATAR den, mitt hår är vanligtvis brunt/råttfärgat men den ser vekligen kolsvart ut med det blonda håret och jag vill helst inte färga utväxten hos frisören ( det svider i plånboken då nämligen..) Så ska ja;
A) Försöka färga utväxten själv?
B) Färga det brunt?
C) Låtsas att jag är rikast i världen och gå till frissan?

al al al al al

Nu väntar jag på min älskade vän E. hon tror jag vill hänga med henne endast för jag vill ha min skor.. i själva verket hänger jag bara med henne för hon är sjukt cool, hon är varken fjortis eller alternativ emo, hon ser även ut som Lindsay Lohan om man kisar samt är hög eller full.


Dags för mig att kedjeröka upp pappas cigg. Bajs


:@:@:@:@

Pappa har fått fixat in den gamla datorn nu och den är såklart jävligt störd. Det känns som jag är nybliven 18 åring ign på riktigt, alla gamla bilder och allt.. dessutom när jag loggade in på msn hade jag min gamla bild OCH gamla nanmn.. helt sjukt. Hur som helst hoppas jag dom fixar min nya bebis snart.. jag menar om en data som endast är typ 4-5 månader bara kraschar whats the problem? :(.


Idag är det söndag vilket betyder att det är måndag imorn. Jag har många bra anledningar till varför jag vill att det ska bli en ny veckodag men det säger jag inte, jo kanske när tiden är inne...

Och igår.. ja.. det blev kaos helt enkelt.. vid 9 stog jag utanför M's dörr och bad om alkohol. Malin som hade tjatat i  typ 75 år om utgång idag blev lite förvånad eftersom jag hade vägrat gått ut först ( vit helg hrrmf..) hur som haver fixade jag mig rekordsnabbt, slängde på mig någoning och klunkade vodka med redbull (förlåt jag menar X-RAY)
sen kutade vi ner till lotus och FYFAN vilken megaånget att vi ens gick dit! Föreförsta var det typ 4 personer nä vi kom in.. vi bah ok det kanske kommer mer.. sen beställde vi lite drinkar och insåg att det faktiskt bara va omkring 9 personer inne och nej jag överdriver inte. Dessutom var det en salig blandning mellan bönder och allmäna loosers så jag och malin var ivriga att dra därifrån till nästa ställe men då hade supit upp våra pengar. Kvällen urartade sig senare med blod,svett och tårar som en vanlig lördagskväll..


mall0n von fredrikzzzzzon!

jag ville inte mysa på lördag!!

nu är jag hemma hos MALLE och vi kroggar på vodka och XXXX RAY! ( vi får X RAY visioner! knark knark)

vi ska på lotus. hejdå nykterhet!




äta knark till frukost puss!

life has a funny way

Livet är ironiskt med tanke på mitt förra inlägg då jag lovade att blogga varje dag oavsett vad som hände...saken är den att min data kind off krashade imorse men jag håller ju såklart mitt löfte och nu sitter jag hemma hos eLHiin och bloggar. Nyheter off today är min krashade data och ett par asheta bruna converse jag köpte för endast 300 pix.

Nu ska vi bege oss och käka nudlar och kolla på film och MYYYYYYYYSA.

pöwss!

Im back betchees!

I brist på händelser och ork har jag helt enkelt inte orkat blogga. Ställer mig ner på mina bara knän och ber om ursäkt till mina trogna läsare som förmodligen ligger sömnlösa på nätterna och undrar när ja ska börja blogga igen.. I got sum BIG NEWS for you! Im back on track. Nu ska ja blogga varenda dag, spelar ingen roll om jag faller i koma, har läxor upp till öronen eller fastnar i en ö mitti atlanten jag SKA blogga var eviga dag.

Anyways guys.. Veckan går bra, förutom att jag vill ställa snilleblixten som kom idén att lägga in valbara kursen 2 timmar på fredagseftermiddagar mot väggen, jag menar VEM orkar med psykologi B i två jävla timmar? när man kunde ha varit hemma och powernapat och fixat upp sig för helgen? Vad gör man under sånna situationer? Idag ville jag bara sätta mig under bordet och gråta i protest. Mitt liv är verkligen jobbigt just nu..

Jag uppdaterar mer imorn, nu ska jag fan sova jag är bajsigt trött.

Förresten hoppas jag att ni kollar in min bilddagboken hela tiden? Den uppdateras rätt ofta och jag tycker att ni genast borde bevaka den eftersom den är ytterst intressant och fullt av heta partypics, det är rena miraklet att inte Exposed har kontaktat mig än för att redovisning av mitt fabulösa liv..

god dag
image286