Vi syns i Uppsala!

Okej, valborg idag I see..
Om ca 2 timmar ska ja möta mina vapendragare utanför maxi och köpa hem käk som ska grillas, vi ska ha sommarsöta klänningar och dom skall tillbringa allt från champagne till tequila till vanliga 7,0r till min enkla boning..

NO STRESS, tills dess ska ja hinna duscha, kirra naglara hår smink, kolla alternativ utgång ikväll?( Jag vet Emelie jag vet!!) det bah kryyger i skinnet när jag inser att jag faktiskt bara sitter hem nyvaken och fett krusigt hår, det kmr ta jävligt lång tid att få fix på det.

Men inget är omöjligt gott folk och nu ska ja ut i vårsolen med en kopp kaffe och lite frulle! PUSS


image84

Folk i slottsbacken ;)

image85

Ännu mer folk som super i Ekonomikum..
image86

Glada studenter utanför Carolina Redivia

image87

Och såklart forsränningen! Tyvärr hittade jag ingen bild från Högarna, Gamla uppsala men ni som bor i Uppsala och har varit 13-15 år vet hur det ser ut endå ;D


rasistdagis

http://www.aftonbladet.se/vss/uppsala/story/0,2789,1057308,00.html

FYFAN var arg man blir när man läser sånt där! Man skäms för att bo i uppsala, vem fan tänker ens tanken att starta ett dagis för bara svenskar för att mångkulturelt är fel? Vill vi uppfostra barn till små rasister? Och det värsta av allt att mannen som vill starta hela projektet är själv från Tjeckien!!

Här är några citat från artikeln som jag blev mest upprörd över;




"På vanliga dagis har man barn från alla kulturer och det tycker vi är fel. Det går emot allting man gjort tidigare i historien, det naturliga är att uppfostra barn i en nationell anda"

"Vi försöker satsa i hela landet, men ser att det finns en potential i Uppsala. Det blev ett rejält uppsving efter valet, flera hundra personer har hört av sig"

"Nd förespråkar ett återflyttningsbidrag. Borde inte du enligt det resonemanget flytta tillbaka till Tjeckien?
  ? Det kan man tycka, men nu är jag uppväxt här. Migration inom Europa är inget stort problem."

"Hur kan du tala för en etniskt svensk förskola när du själv är invandrare?
  ? Det är inte samma kultur, men de är kompatibla, vi har samma bakgrund med kristendom och allt vad det innebär. Vi bryr oss om alla kulturer, speciellt de västerländska. Jag arbetar för ett samförstånd mellan de europeiska kulturerna."




Även fast dom inte kommer att lära ut svensk historia eller vad dom nu hade tänkt sig är det fortfarande en förolämpning mot andra, Oj jag flydde från kriget i chile och kom till Sverige för en ny start och nu får inte mina barn gå på dagis för dom inte är svenska..
Nej jag tror verkligen inte på det här förslaget och jag hoppas att det finns mer kloka människor som förstår att det här är fel, alla borde få en chans och ska inte dömas efter ens hudfärg.

Girl, Interrupted

Alltså, missförstå mig inte jag gillar inte Angelina Jolie, hon är verkligen sjukt överskattat MEN jag älskar henne lite vet ni varför? hon är en vampyr, hon är ett freak.. ett missfoster är vad hon är! hon skär sig och dricker blod och ja älskar henne för det för hur coolt är det inte egentligen? hon har varit med i hollywood leker sen 1995 men är fortfarrande samma vanliga ( fast hon tror hon är Mode Theresa men endå.. ) kolla bara på Ashlee Simpsons och Hilary Duff som är blonda små modesessor efter typ 2 år i rampljuset..
Va tycker ni om Angelina Jolie btw? Och vet ni någon bra hemsida jag kan kirra lite info om henne som INTE är Perez Hilton eller Starlounge?

image83

Hungover

Jag ska aldrig mer dricka igen är typ världens vanligaste fras när man mår som dåligast och man menar det aldrig, never..
Men det finns undantag faktiskt, som det ståndet jag är nu.

Kvällen började finfint, vi drack vin och hade allmänt mys jag Evelina och Anna, sen drog vi oss till Lotus, planerna var att förfesta på Esco eftersom det är billigt där och vi är fattiga men det får helt enkelt vänta tänkte vi. På lotus var det inte mycket folk och jag har lite svårt att kontrolera mig när det är happy hour så jag köper in sjukt mycket och känner mig helt topp vilket jag var under hela kvällen men allt bra kommer till ett slut och när ja sätter mig på bussen hem slår det till och hela jag blir helt dizzzey. Bussresan kändes som den tog 1 timme och det var inte bättre av att ja hade en tjej brevid mig som va lite desperat att få snacka med någon, iaf dissade hon mig för en annan stupfull kille, vilket kaaap.
Hemma mådde ja så illa så ja orkade stå så jag somna direkt, sen vaknar ja upp flera gånger för att spy och sista gången jag vaknar e klockan 9 så ja går upp och sätter mig för att kolla på tv, Inget smart val.. kände mig illamående av allt, det värsta var när ja kollade på Gilmore girls och det var springbreak och alla drack sig skitfulla, fyfan det är typ ett under att jag inte spydde av min egen spegelbild så som jag såg ut.

Efter den incidenten försökte jag äta...
..4 gånger :(. fick inte behålla nått i magen men såklart var pappa och mamma snälla och köpte hem glass,nyponsoppa och lite mandel biskvier.

Ikväll är det Stepford wifes som jag ska se, får hoppas att ja mår bättre då, jag citerar Timbuktu med jag ska ALDRIG mer göra så jag känner såhär! Äe nu ska ja gå och lägga mig igen och hoppas på att ja mår bättre senare..

tjill

Latinoporr

Hm, kolla in den här musikvideo, helt freaky.. kunde lika gärna vart en porrfilm. Vad ska USA säga om det här då? Sverige är ju mer tåliga när det handlar om sex och samlevnad men MTV hade lätt bannlyst den här!

Låten heter No quiero enamorame med Daniel Zueras

När vodkan gjort oss vackra..

FINALLY! det har hänt! mina päron har ÄNTLIGEN beställt körkortstillstånd och såndär kurs grej, Den 9 maj ska ja befinna mig där och dagen efter har ja tandläkar tid, ska laga ett hål, det första hålet i hela mitt liv, fast min tandläkare var måttlig imponerad, meh ursäkta att ja har fått ett hål på 18 år.. hatar tjuriga tandläkare ;/.

Ikväll ska vi vina och fira Anna liiite, nästa helg blir det storfirning! Idag var det massa problems men vem fan bryr sig, återkommer senare, ska återfukta







tjill


Idag är det ingen vanlig dag!

Nix! Idag fyller nämligen min snälla pappa 49 år och bästaste Anna fyller 18 :D GRATTIS!

Tyvärr har ja ingen bild på snälla pappa men ni får helt enkelt hålla er till godo med Anna, mihi!

image82

why oh why?

Har fortfarande megaångest för Jonas alltså, det här kommer inte gå över på ett tag. tröstcigg på den.. :(

image80

Let all the children boogie

Känner mig jävligt stressad fast jag inte har något att stressa över! Det ska alltid hålla på att bli så när det blir varmt ute och skit.. Men eftersom jag har bytt personlighet och blivit en ordenlig flicka har ja en lista över mitt lilla minilov;
Fredag: Anna min finaste bajen brud fyller 18 imorn! Utgång vankas
Lördag: Ännu mer party(?) Med alla fina människor jag känner, ett glas vin på det!
Söndag: Öla + massa sköna 90's movie eller CSI maraton? äe kommer endå hamna hos Emelie till slut..
Måndag: Uppsalas största fjortishelg firas, Men vi skall icke inviga Högarna med spyor icke icke, Vi ska grilla och ha mys hemma hos med med champa,7,0 or och Tequila race för oss tåliga brudar ( Ni som bangar kan lika gärna åka hem och lägga er) fett synd att Emelies pool försvann spårlöst med flytten annars hade vi såklart glassat i den me.
Tisdag: PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG, älskar rättskunskap. not

ja mys hela "lovet". Fan vad trött man blir på skolan det är verkligen sjukt tråkigt, vem FAN behöver veta att Bellman vad kär i en prostituerad? speciellt när det är sista lektionen och det är 22 grader varmt. Gillar inte Gittan. Inte Åsa. nej nej..
-
tills dess. min favvosång, Navid Modiri & Gudarna - Hisningen luktar gräs

Jag knallar runt i Sverigeland men jag är inte född här
ibland blir man transporterad någonstans
och gissa hur jag kom hit
vit snö fyllde lungor som aldrig fyllts av snö förut
En motorväg som slingrade sig där en annan motorväg tog slut

Hittade ut från Österns blodröda minfält
ett synfält i svart
Min moster sista ord var "Navid ta en jacka det blir nog kallt"
Allt som var värt att ha i huvudet stoppade vi i huvudet
och tryckte på spara
satte oss på bussen och böjde ordet fara
"Fara fara farit"

Där man är är där man kommer ifrån
när man vart just där man varit
sa du E6:an?
"ja men fortsätt på den så kommer du till en stad vid havet
byte vid centralen och buss nummer 40
och så åker du vidare rakt över bron till hisingen"
Två måsar gjorde just en glidare

Första staden till den andra
förena städerna folket vandrar
tredje staden gör det samma
Hisingen luktar gräs mamma
fjärde staden till den femte
fortsätt stanna inte där
Fråga aldrig var jag kommer ifrån
Fråga mig var jag är

Nu knallar jag runt i skåneland men jag är inte född här
ibland blir man blint förälskad och gissa vad jag är
eller vad jag var skitsamma nu glöd är ändå glöd som glöder
Malmö city tisdag kväll första Volvon blinkar höger

Jag frågar en man hur jag ska ta mig fram
men han bara skrattar
jag frågar honom en gång till
men han säger att han fan inte fattar
Jag ser hela skåne när jag sätter mig på ett hustak
Jag är inte gjord för dessa platta landskap

Himlen blir min karta när jag ritar streck mellan prickar
Hade inte ens varit här om det inte varit för en flicka
Skicka mina vänner för att hämta mig
jag sitter vid trianglen
Pekar med fingret mot himlen
för att förena allt igen

Första pricken till den andra
förena stjärnorna blicken vandrar
tredje stjärnan gör det samma
Malmö luktar regn mamma
fjärde stjärnan till den femte
fortsätt stanna inte där
Fråga mig aldrig var jag kommer ifrån
Fråga mig var jag är

Första staden till den andra
förena städerna folket vandrar
tredje staden gör det samma
Hisingen luktar gräs mamma
fjärde staden till den femte
fortsätt stanna inte där
Fråga aldrig var jag kommer ifrån
Fråga mig var jag är

Nöff

image79
Japp, precis sådär känner jag mig idag, tjock med korta ben. Var nämligen och provade jeans idag och det verkar inte som om jeanstillverkarna tänker på oss som inte ens är över 160, INGA jeans passade bra, till slut köpte jag ett par som var okej, mitt humör var uselt men bättrade genast när ja gick in i gina tricot och haffade en svart klänning som såg mera ut som ett nattlinne, En exat lika dan kort jacka jag köpte i prag fast nu köpte ja en vit, ett löst sittande linne och ett par vita shorts och dessutom när vi kom hem så mötte vi upp våran granne som är marknadsföringschef på Rix FM, han hade några biljetter över för förhandsvisningen ikväll som jag ska gå på.. jippie :D

fan fan fan fan helvetes fan!!!!

Kan ingen stoppa en kniv i mig för att stilla min växande smärta? jag MISSADE Jonas Hassen Khemiri idag! Våran klass var endast inbokat på Johannas Thydells föreläsning och då antog jag att Jonas inte kom, men det gjorde han visst! 13.00 var han i våran Aula och snackade och jag missade han:(. Fan vad ledsen jag är, jag som verkligen hade sett fram i mot och träffa en av mina absolut favorit författare och kolla om han verkligen är sådär übersöt i verkligheten också. Jävla helvetes skit. Imorn kommer en utfrågan ske och praktiskt taget TVINGA Gittan att kirra hit Jonas nästa år me. Annars dör jag. Dör dör dör.

..O C H inte nog med det, som plåster på såren skulle ja kila och låna båda Johannas Thydells böcker och Ett öga rött ( som ja älskar, non stop) Men såklart var dom böckerna utlånade i statsbiblioteket, sååå jag glider tillbaka till skolan så är bibblan stängd, sååå jag kilar ännu mer vidare till Salabackar där jag får Johannas böcker, Christina Herrströms Glappet sen beställer dom in Ett öga rött från Gottsundas bibliotek åt mig, schysst!


Jonas I adore you!

image78


Life is unfair, kill yourself or get over it

FISKARNA (20/2 - 20/3)
Vänner från förr tycks sakna din närvaro. Kanske du ska återknyta en bruten kontakt.

jaha okej, det blir säkert jättebra.. not


Cooper och Beeptest är två frukansvärda saker.. hade ja fått bestämma hade idrott fan inte varit obliatorisk. Alltså att klara typ 8 vändor på Beep och springa 2 Km på 10-15 min ÄR svårt. Det är i princip bah folk som idrottar på fritiden som klarar det och det är helt sjukt att man kan få IG varning för dålig kondis.. Det är ett under att jag har klarat  me tanke på att min kondis måste vara världens sämsta, jag blir andfådd av att halvspringa till bussen ( en sträcka på en halv minut typ (!!!!!!!!!).
Nu när jag endå är på tillräckligt dåligt humör kan ja säga att jag blev måttlig irriterad på outsiders idag, mer än när jag såg på sveriges smartaste barn, Ena bruden som var typ 24 bast såg ut att va ca 50 år. Alla såg helt slitna och förstörda ut ush...

Idag var en okej dag och imorn kommer bli bra, jättebra, skola imorn 11-12. ännu mer sola, börjar få fart på min bränna. wohoo! på onsdag är det skola från 13-14 (?) sen shoppning med mamma aka "vi åker inte hem försnt du har köpt nya jeans".

Dagens BÄSTA ( från min annars psykiskstörsta trafikskunskapslärare..)

Anonym dryg besserwisser från Katte: Äeh alltså det står att vi har lektion den 8 juni??
Trafikskunskapslärare: Ja det är slutvärderingen av kursen
Anonym dryg besserwisser från Katte: Eh men alltså vi tar studenten då...?
Trafikskunskapslärare: Japp, livet är ett hårt helvete




haha hallåååå söt..
image77

Fallet med den stulna flaggan..

Polishuset har som alla uppsalabor vet många flaggstångar och i en av dom hängde en regnbågsflagga för att visa att alla (?) eller åtminstonde alla gaymänniskor var välkommna till polishuset. Ingen fattade egentligen varför för dom isåfall borde hänga upp ALLA flaggor för att visa att alla var välkommna men hur som helst är den flaggan mystiskt borta och en socialdemokratiskgrupp i gottsunda har lämnat in en anmälan mot polishuset för stöld. Jag väntar med SPÄNNING för att höra hur det går bara för det så sjukt komiskt!

Dagens roliga: bevittnade en krock med en stackars tjej som övningskörde och inte kollade bak som krockade in i en annan man som inte heller kollade bak när han backade, han blev helt fly förbannad och jag och pappa stog och fnissade bara för det såg så jävla kul ut ( förlåt gud!).

Dagens keffa: Att jag kollar på Sveriges smartaste barn och inser att dom är sjukt mkt smartare än mig även fast jag tar på mig nördpoäng pga av mina glasögon och mitt bokberonde. snyft

Änglarna skriker i panik

Ibland får man för sig saker och ibland går hjärnarn i högvarv och man vet helt enkelt inte vad man fick allt ifrån..

Idag var det till en början en fin kväll hos Emelie, jag Evelina,Emelia, Ida och Malle, det var allt från alkoläsk till vodka till Petra slims och Marilyn Manson och Ted Gärdestad.
Alla kom vi överens om hur saker och ting kan förändras över en minut. en ynka liten minut och nu sover alla utom jag som sitter ensam kvar och vet inte riktigt vad ja ska göra, Det blir antingen till att läsa om boken Jenny av Jonas Gardell som är sjukt bra och sorlig.

Imorn är en ny dag att sova bort. godnatt!

uppdatering; Bilder från igår, hrmpff..

image70
image76
Ville bah skryta med mina coola Petra cigg ;)
image74
Lilla my glas+ kritvita korvliknade fingrar+utväxt= headbangade jag?

Hårförläning

Fick en fråga av Anneli som undrade om hårförlängningar så jag tänkte skriva lite kort om Keratinplattor som jag hari håret. Jag gör det på klipppunkten här i uppsala (H-centrum). Det är små hårslingor som är fästa med en liten keratinplatta som du bränner fast i håret. man får välja mellan 50 eller 75 eller om man vill ha mera kostar dom 80 kronor per slinga men tar du 50 slingor blir det cirka 5000:-.
Det positiva är att det känns sjuktnaturligt och är jättefint längre, det är även väldigt lättskött och det vanliga håret växer under samtidigt och jag har inte märkt att mitt hår har slitits av min förlängning därimot har det blivit mcyket längre. Det är svårt att säga vad som är negativt det är beronde på vilken hårtyp man har, men sköter man det rätt så kan det hålla hur länge som helst. jag byter högst 3 gånger per år och det håller alldeles utmärkt ;)
image69

Drinking team Af Praha

Okej, det här är en liten dagbok för Prag 07;

Dag 1:
Fastna såklart i tullen för jag inte visste att man endast fick ha me sig 100 ml och inte 200 ml in på planet. fick checka in hela väskan vilket var sjukt jävla jobbigt, men vi fick ju mat på planet och gratis vin vilket var heltschysst! Så alla vet älskar Färdigs allt som e gratis. mums!
Vi anländer till Prag och försöker hitta vårat hotell, vi går in till flera resturanger och ett plastikcenter tills vi hittar vårat hotell, vi antar att det kommer att vara ett aslitet rum med en trång dusch a la London 06 men icke, det var en terass som var större än vårat vardagsrum typ 24 kvadratcm(?), Badkar,diskmaskin,tvättmaskin tv och stereo och hela baletten, sweeeet tänkte vi. Observera att vi är inte vana me detta lyx, vi hfick ju som sagt  en chock tidigare när vi fick mat och gratis vin/öl/läsk på planet, öltävling någon?
Middagen åts på kvällen på en jävligt mysig resturang sen vandra vi hemmåt för att sova fär ingen orkade med, jag ville iof gå och leta upp den judiska kyrkogården sen ta en sväng till karlovy lazne men ingen va frivillig att följa och Prags gator är inte kända för att va säkra precis, way to much horor,rånare och allmäna knarkare. I efterhand hade det vari bra om vi alla hade blivit sjukt fulla för sängarna gick inte att sova i, det var lika skönt som att sova på ett bord. Onice.

Dag 2:
Vaknar runt 8 tiden och hoppar rask in i duschen och äter senare en euroshopper frukost utomhus och röker, det är MYCKET varmt, kanske 22 grader! Vi är überglada, eller åtminstonde Jenny och jag för vi fick jävligt bekväma sängar jämnfört med dom andra hehe. Vi skall nu bege oss och shoppa så vi tar tunnelbanan till ett stort köpcenter ( Det var innan vi visste att det gick en spårvagnslinje direkt utanför oss) Där fyndades det massor av kläder och även småbassaker som smink från sephora, nästan allt kostade 299:- där som är ungefär 100 svenska kronor, alla lärde sig precis hur man skulle räkna utom mamma såklart som inte fatta nått! Efter shoppningen skulle vi ta en kaffe, fast Jerry dissade kaffe och slog till med en mojito och jag ville såklart inte vara sämre och slog till med en melon drink, very groose, dom verkar lägga i extra mycket socker i allt.. Shoppningen fortsatte hemma i stan, när vi skulle köpa cigg senare upptäckte vi att tjeckiens största ciggmärke heter PETRA, jag blev überglad och köpte mig en limpa + massa små lösa paket av Petra slims hahah!
När jag och jenny kom hem bjöds det på Moët champa som Jerry vänligt hade köpt åt oss, vi blev såklart sjukt glada och kände oss lite lyxiga medans vi smuttade på champagnen, när det var slut fortsatte vi med Vin som jag tror kommer ifrån Euroshopper med ( 4 svenska kronor för 1 liter vin!!!!) vi blev lite halvlulliga och vi drog ner på stan för att käka och dra till Europas nästa största Disco nämligen Karlovy Lazne, men det blev bara att vi fortsatte käka och drack och vi somnade iaf lyckliga!
Observation för dagen: vart FAN är den judiska kyrkogården?

Dag 3:
Vi vaknar aptidigt igen och beger oss ner på stan, vi skulle egentligen shoppa med vi slog till en lite båttur, ( gratis öl och kaffe ingick! gratis gratis gratis!!) så vi bunkrade upp oss med öl och satte oss i båten som var extremt minimal och väntade på folk, fast det kom ingen mer så vi blev själva guidade, själva turen var inte så givande för ingen tjeck kan bra engelska och båten var helt ostabil men kunde ta sig igenom alla små kanaler och ölen var ju som sagt var gratis ;). Efter båtturen var det shoppningen, både sprit och kläder, kläderna köptes föremesta på butiker som Zara,HM och Veromoda, och spriten handlades på Albert supermarket som är en motsvarighet till Ica samköp, Där fanns det Bl.a Vodka med cannabis smak som jenny köpte hem till dennis, sen vare lixom bara att plocka på sig det var ingen idé att försöka ta reda på va allt va för ALLT stog på tjeckiska, det köptes även mer cigg och massor av öl, en av ölerna hette faktiskt Stella, den var jättegod och ja köpte med några hem som ja ska kalasa med.
Vi gick även på ett museum, vi tänkte att om vi endå är i en jävligt kulturelstad kan vi lika gärna va kulturella,
Val av museum: Tortyr på medeltiden.. behvöer jag ens säga att det var jag som fick välja eller? Det var skitgroose men vi är inte direkt kända för att va den känsliga typen så vi gickdärifrån nöjda ( det kosta jusom sagt var bara 30 spänn.. :D )
En liten sak om tjeckier som man borde veta är att som är jävligt snorkliga, som är precis som italienare och vi mötte bara EN trevlig tjeck, han hade vart i sverige och visste vilka vikingarna och lasse stefans var och trodde att det var alla svenskar favvoband, vi förklarade snällt och trevligt att vi hatade lasse stefans men hanhade skrattade och snacka lite tjeckiskhussnack som att alla tjeckier har en häxa i huset för det betyder tur, eh okej, jag köper en liten rysk gumma som ska sitta på min nyckelknippa. Jag döpte henne till Svettis.
Efter en måltid som var sisådär drog jag och jerry till ett casino, det första vi möts av är en stor skylt där det står att pistoler är förbjudna, vi tycker att det ser sjukt ironisk ut men den som skrattar sist skrattar bäst och vi blev som sagt sjukt visiterade och dom skulla kolla upp våran bakgrund osv, allt tog omkring en kvart och jag bad till gud att drinkarna skulle va billiga..

Dag 4:
Hemgång, All sprit ska packas och jag packar EXTRA noga eftersom jag fastna på arlanda med en body splash i handväskan, jag fick ju checka in den så det var ett lyckligt slut endå.
Vi åker taxi från prag til flygplatsen och jag får äntligen se mitt älskade judiska begravningsplats, lycka!
Men efter det började allt dala, taxichaffisen kunde inte köra så det kändes som man skulle dö, och när vi väl va framme vägrade bruden i kassan kolla vart vi skulle och utbrast bara "you're going to helsinki" eh nej inte precis.
Hemresan var bland dom värsta resorna jag har gjort, fyfan, det blinkade oroligt och bältet skulle på och planet bara skakade och det var hemskt..

- VI LANDAR I SKOOOOGEN
- eh nääej
- MEN jo vafan vi landar ju i skogen fyfanfyfan
2 minuter senare stog vi still på Arlanda, tack jenny för en givande flygtur...

Mer bilder kommer sen, då skall dom läggas ut :D tjill

Där äre typ 1,5 meter djupt bara, ;)
image68

Praha!

Snart bär det av till prag, där ja ska shoppa och dricka öl och vara allmänt skitfull dom närmaste dagarna.. jag kommer hem på torsdag något fattigare, ciao!

image66

Itunes I hate you,

Alltså jag är så oteknisk så det finns inte, jag behöver en redig karl som gör allt sånt här tekniktjaffs åt mig, nån frivillig eller? Annars om du har bra tips HUR man ska lära sig fatta hur Itunes egentligen funkar så är du varmt välkommen med en snäll kommentar..

Och inte har ja packat eller plattat håret, får gå upp extra tidigt och kirra det imorn,:)
Imorn kommer alla flesta gåupp för att gå till skolan/jobb, känns liiiite sad faktiskt, saknar mina kära skolkamrater ju, skolanda hej hej!

dagens ledsen-i-ögat: ja har ett bar ultracoola/bekväma lee jeans, jag har haft dom i evigheternas evighet och utan dom DÖR JAG för dom är MITT ALLT, mitt motto är ju lixom who needs a heart when you got a pair of lee istället för who needs a heart when a heart can be broken ( tummen upp för bonnie tyler!), jada jada, iaf hade ja fått en hål i ena knäet vilket e lagom nice, slitna jeans är alltid bra MEN, nu har ja fått ett hål i det andra knäet? Vad ska ja göra, snälla hjielp mig Kära Bullen mvh Petra

den här småfnissiga bilden bjuder jag på idag, oh gosh Im evil!
image65

Tjeckien mumz

Jag har en vän som nyligen fick ett tecken från gud att sluta röka, ja hon började inte direkt tala i tungor vilket hade varit mycket roligare men gud gav henne ett tecken att helt enkelt sluta röka, vilket är kul, aggressiva vänner är roliga, mjau!

Idag är det tredje gången i rad jag solar nu, och jag är fortfarande inte tillräckligt brun. this really sucks! men ja skrvier mer ikväll om min eviga bleka sorg och tills dess bjuder jag på VÄRLDENS bästa slagsmålsklubben med en helt speedad video.


Whats up in the dizzzzay

Denna menlösa dag har spenderats på gymmet. over and out

Dagens observation:
David och the herrhagens kids (tror jag) satt och hängde utanför Lidl, Stenhagens centrum. Mobbade host,host ;)

Dagens irritationsobjet:
BUSSCHAFÖRER! Okej om man vaknar upp på fel sida och har värsta mensmoodet men det är ingen ursäkt att köra som en galning och tvärbromsa framför folk, HELA TIDEN? och speciellt inte när det sitter typ 5 gråtande småbarn och massa gamla människor som håller i sig hårt + massa 20åriga grabbar med sysemetpåsar som klingar som dom slängs in i väggen, skäms skäms..

Dagens moderatbajs:
Nu vill dom tydligen att man ska ha läkarintyg när man e sjuk. första dagen, så om du vaknar upp en morron och känner att du har feber ska du absolut inte spendera dagen och vila upp dig och dricka teé nej nej du ska upp, ringa runt till vårdcentraler och få en läkare att verkligen VERKLIGEN bevisa att du har feber och inte kan jobba idag.. Fan vilket bullshit! Moderaterna kommer fan inte få många röster under nästa val..

Dagens åååååååååååååh va soet:
http://www.aftonbladet.se/atv2/popup.html?id=categories/Nyheter/0704/1532
Lemuren Bilbo, omg jag dör :E

Okej det är lördag idag, idag ska jag ha KUL!

Today my friend, is a different day..

Idag solade jag och blev svart, vilket var mycket bra.. mamma bestämde sig för att dra in på fejkbrännan och låta mig sola en gång i veckan, hade ja fått bestämma hade ja iof solat en gång i veckan OCH använt mig av fuskisar.. man kan som sagt var aldrig va för brun enligt min åsikt höhöh..


En very strange grej med Uppsala är att varje gång det börjar bli varmt ser man människor som man aldrig sett förut, och ja uppsala är faktiskt Sveriges fjärde största stad man kan inte känna igen alla men åtminstonde några, Men anyway stog jag ute för en morroncigg innan min solning ( och träningen, jag skäms...) och tre brats kom och gick förbi mig och stannade i princip framför mig. Alla var exat lika långa, svarta rockar och två av dom hade likadana (TJEJ)brillor, sånna där Dior som paris hilton hade förra året. Flugbrillor alltså.. Sen hade den ena väldigt ljust hår, den andra brunt och den tredje hade svart hår som var färgat.
Sedan helt oväntat utbrast den ljushåriga backslicken "MEH! viktväktarna, uuuhh" sen gick dom och skrockade typ..
Alltså HA HA HA HA HA, ja kunde inte hålla mig och stog och flinade som fan för mig själv och ja undrar verkligen vart dom kan ha kommit ifrån för dom var garanterat inte från Uppsala. Men då till min fråga, Varför gillar inte brats viktväktarna?.. Jadu, Uppsalas springbreak knäcker ibland..

Fight the power!

Igår kunde ja inte skriva eftersom blogg.se inte ville sammarbeta med mig, oschysst! anyway så var dagen rätt bra, blev bara bättre bättre när Idisen ska få upp 15(!) lax, och dessutom har rättvisan verkligen visat sig och vi vet ju vilka som är ens vänner på riktigt. 

Idag är det fredag och förhoppningvis ska vi hitta på nått kul, på måndag åker jag till Prag, och nu skall ja bege mig till stan för att träna och sola och komma hem 50 spänn fattigare. livet är hårt för en student som jag, men kanske lite värre för en Ica-kassör?

hej ninos!
Snart är bara Dylan kvar
nu när Johnny Cash dog
Cohen sjunger falskt
och Bruce är lite äcklig
Bara Dylan kvar
och han börjar bli gammal
hans son är lite snygg
men det är nog allt

Palme dog och Lennon dog
Fred Åkerström gick bort
Burt Reynolds dog
om bara Bush ville dö
Markus tog sitt liv
när vi var typ sjutton
Daniel tog sitt ett år efteråt

Vi bara dör ju så jävla mycket hela tiden
Vi bara dör ju så jävla mycket hela tiden

Vad hände med kampen då
jag vill se män med helskägg
som lyfter sina nyfödda mot en himmel som är blå
slår klackar i taket och kullersten
händerna i vädret skriker Fuck the system
FUCK THE SYSTEM!

Vad hände med sjuttiotalet
Allt skulle ju bli gjort
Fredsrörelsen och Vietnamn
Peacetecknet och solidaritet
Progg vad hände med Progg
och Hoola Bandoola Band
Jag såg Mikael Wiehe på Svt häromdan
Fy fan vi bara dör

Vi bara dör ju så jävla mycket hela tiden
Vi bara dör ju så jävla mycket hela tiden

Bob Marley fick cancer
och Cornelis bara försvann
Bowie lever kvar
men sjunger likadant
Malcolm X blev skjuten
men Ghandi dog "naturligt"
veckan Afzelius dog
var vädret molnigt
Snart är bara Dylan kvar
tror jag Jag har sett bilder
Han ser ut som ett barn
som har förlorat sin skugga
Hans son har hårgele
men spelar inte flöjt
Snart där Bob Dylan med


Rutten!

Blää.. nu har tydligen moderaterna (?) köpt upp uppsalabuss, det är helt sjukt.. det kommer kosta cirka 30/35 kronor att åka buss vart man än ska! känns absolut inte rätt att de ska kosta så pass mycket, tänk  dom som bor i flogsta eller salabackar som har en resa på 10 minuter eller på dom som inte tjänar jättebra eller är studenter som är beronde av bussarna. Själv skrev man på den där listan emot det som den där snälla gubben kom varenda dag runt busskurerna och bad folk skriva på men det hjälpte tydligen inte..


Men till lite gladare nyheter, ett av mina favvo-par har hittat tillbaka till varandra igen, nämlige Travis och Shanna! ( nu är Malle süüüüperglad ), Nu är det bara Resee och Ryan som ska hoookas upp igen då ;D

image64
Back on track mihi!

GUD

image63
Jada, Jada då vet vi att det är han Larry Birkhead som är pappan till
Anna Nicoles barn.. fast jag tror ingen bryr sig nu
egentligen, det har tagit för lång tid.. blä!

Killar som röker gräs i kashmir tröjor är aldrig pålitliga.

Ni vet att det va den där bratnollan Isabella Löwengrip som började med hela Fina Flickor röker inte, tydligen utbytte den där Bella ett stort raseri och jag har hittat cirka 15 olika Bella wannabes som har gjort följande team;
Fina Flickor röker inte
Fina Flickor röker
Fina Flickor röker visst
Fina Flickor spottar
Fina Flickor spottar inte
Fina Flickor dricker
Fina Flickor dricker mest
Fina Flickor bajsar inte
Fina Flickor dricker visst
Fina Flickor e brunetter
Fina Flickor e desperata
Fina Flickor e sig själva
Fina Flickor har humour

suck.


Linnéskolan kan DÖ

Alltså, VARFÖR skickar man hem en igvarning i ett ämne där man har 90% närvaro för man har missat ETT prov? det är helt jävla sjukt.. och varför säger lärarna att man inte får skicka hem IGvarningar till folk som är 18 utan dom ska ges i handen.
jag tror mina lärare har en kupp mot mig. Dom vet att jag e 18 och endå skickar dom hem Ig varningar?
Och dom skickar det på ett lov, antagligen för att dom vet hur många elever som blir upprörda och kommer vilja snacka om det sen.. och det värsta är att ja kommer va borta hela nästa vecka oxå dvs mer frånvaro!! om Peo ens hade ynkat lite misstankar om att ja skulle få en IG varning kunde han ha gett mig lite arbete att joba me på lovet lr nått kan man tycka. men istället satt han bara där och flina som ett jävla fån när ja sa att ja skulle va borta ett vecka.

ÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!
FAN vad arg man blir på det här jävla ruttna skolsystemet. DÖ DÖ DÖ

ich haben sehr kul!

tjuvade den här från http://bratchny.mine.nu helt underbar!



smack that lama up

Okej. Idag vaknade jag typ klockan 9 och vad vaknar jag av, jo snö.. mitt humör sjönk väldigt drastiskt men blev lite gladare när jag såg att snälla mamma hade gjort kaffe åt mig. mums! fast ja hann iof inte dricka upp det för att vi skulle dra oss till sthlm hela familjen och kolla på en lägenhet åt syrran som blev utkickad från den lägenhet hon har ju i Hornstull. fett synd..
Anyway så kollade vi först på världens finaste lägenhet med världens coolaste utsikt och världens bästa läge i Bandhagen, den som ska läggas bud på. Sen en lägenhet i Axelsberg som sög som alla sket i.. Sen åt vi alla på en lite lokal krog nånstans där i närheten och alla mådde überilla efter den har inte varit så mätt på lääääänge..

Det blev inga bilder från igår heller, vilket va synd men kanske bra för det va ingen som var på topp igår riktigt, kanske lite för fulla? who knows?

Har haft lite för mycket britneytankar dom senaste dagarna, det är politisk fel att säga det här men hon har blivit tråkigt, hon är ju ingenting ju, alla säger att hon är på bättringsvägen men asså jag tycker att hon ser lika sliten ut? hon var mucho coolare i sitt rakade hår, eller va säger ni?

image62
Ps. Alla kändis suckers, jag hänvisar till min länksida, MASSA bra kändisskvaller sidor ;D

Synth me up

Först och främst Grattis till Helena (moster) och Tompa som ska få ett till barn i oktober :)

Idag var jag jätteduktigt och tog en låååång promenad för gymmet var stängt.. en timme gick ja själv, det va rätt tråkigt men kändes skönt, nu slipper ja ha dåligt samvete för jag har tränat alldeles för lite och käkat alldeles för mycket godis..
Ikväll ere tjejkväll hos Emelie ( är det inte alltid det? hm? ;) så det lär ju komma lite trevliga bilder till det sen ;D
tjilllevippen!..

ps. Han-som-jag-aldrig-kommer-ihåg-namnet-på som är tillsammans med Jessica Simpsons.. är inte han lite för lik han som spelar den snälla Tuckerbrodern i John Tucker must die, eller? mjam mjam..

image61
"Hej jag är inte zå snigg som jag tror att jag e bara för jag e tillsammans med Jessica Simpsons hejhejhej"

snart dör bob dylan med vad gör vi då?

Hahah, fan vilken klockren bild.. spana in Brandon "greasy beer" Davis nooooga oxå. yummie. not

image60

en jävligt tråkig lista

helt onödig egentligen men varför inte,

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Nej egentligen inte..
Vilken årstid tycker du bäst om? sommaren och vinter i början när första snön kommer..
Brukar du sjunga i duschen? Hm ibland kanske?
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? åe ingen..
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Javisst
Vad är viktigast för dig? Shit.. det är ganska mycket..
Laddar du hem musik och film från Internet?  ja lätt, fuck fildelings lagar
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Spara, kirra en nice lägenhet maybe? köpa kläder ha kul..
Vad är det bästa med julafton? Min roliga släkt, julklappar.. MATEN
Tänker du mycket på ditt utseende? Ja
Vad får dig att slappna av? Kaffe och cigg.. faktiskt
Tänker du ofta på sex? haha ja..
Är du skyldig någon pengar? hmm nej det tror jag inte?
Är du mörkrädd? Nje typ inte.. kanske ibland..
Vilken färg är snyggast? grönt
Tycker du matte är svårt? ja jag haaaaatar matte. blä bajs
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej inte viktigt men kanske kul
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Pengar.. eller en schysst lägenhet :P
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Allt mellan 11 till 4 :P
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Mig själv
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Nej verkligen inte
Har du piercing? Ja, navelen.örorna och läppen
Bråkar du och dina syskon ofta? Inte bråka men skrika lite då och då..
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Min familj och mina vänner såklart
Läser du ofta böcker? JA. är en sucker..
Vad föredrar du för sorts filmer? Beror på vilket humör jag e på.. typ skräckisar
Vad slösar du mest pengar på? ciggaretter och nöjen i princip..
Vill du gifta dig? ja absooolut
Vill du ha barn? ja absooolut
Vilka tv-program som går just nu har du fastnat för? OTH,DH,seinfelds,scrubs,SATC osv..
Vilka länder har du varit i? Frankrike,Bulgarien,Turkiet,Spanien,Finland,Tyskland och massa i Europa typ
Vilka husdjur har du haft innan? Hund,marsvin,katt. nu en hund och en katt:P.nån gång ibland
Är du bra på att laga mat? Nej..men ja vill gärna va det haha
Solar du ofta? Ja. sola is my passion
Var badar du helst? i min jacuzzi. mjau
Vad dricker du för alkohol? sprit,öl,vin. typ vad som helst utom alkoläsk
Vad använder du för droger? Ciggisar bara..
Vilka djur är du mest rädd för? haha jag älskar alla djur! kanske aggressiva då..
Vilka språk kan du? svenska och engelska
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Förutom när jag flög in i en högtalare nej..
Vilken kändis är hetast? tjej, Nicole Richie och kille Liam Gallagher eller Travis Barker kanske
Gillar du att dansa? Yes!
Vad har du för klädstil? beror på humör..
Är du flygrädd? ja lite nervis kanske..
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Helt onödigt
Vad dricker du helst när du är törstig? Saft. :D
Vilken är din favoritglass? allt utom choklad ju.
Tror du på ett liv efter döden? Ja, jag hoppas på det
Vilket kaffe sörplar du helst? Från barista. rättvisemärkt;)
Vilket mobilmärke föredrar du? ehhh.. sony ericsson kanske?
Vill du gå ner i vikt? ja tack
Tycker du om sushi? Vet inte har aldrig provat
Tror du på livslång kärlek? ja visst
Vad äter du helst när du ser på film? GODIS
Lever dina föräldrar tillsammans? Japp
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? Nej varför dää
Har du tandläkarskräck? Ja.. :(
Har du någon gång haft självmordstankar? Nej
Är du en morgon eller kvällsmänniska? Både och.. beronde på vilket humör:P
Vilken hårfärg har du naturellt? mörkbrunett typ..
Biter du på naglarna? inte längre
Är du beroende av något? kärlek.. och cigg? :$
Hur ofta motionerar du? några gånger i veckan

Playing with me is OK cause I have no selfestreem..

Jag dissade påskmiddan idag. Jag och påskmat funkar inte ihop, inte för att min släkt lagar äcklig mat, dom lagar faktiskt jävligt god mat men ägg sill och sånt bajs är inte min grej så jag har lagt in en pizza i ugnen istället, shame on me :(

Alltså, jag måste bara få säga hur EXTEMT skönt det är att slippa en veckas jävla praktikboksföringbajs för att åka till Prag, stackas Evelina & co kommer att få slita.. he he heeeeee..

Min andra mindsplaner är eckerö dit vi ska någondag ( alltså en båt ) där vi ska köpa massa sprit för att bunkra upp inför sommaren, det är jag,Axel,Emelie och Ida som är 18 alltså ere vi so får köpa medans Evelina och Malin få sitta och se söta ut, :)

Ps. Jag har fått en champagne flaska från Ukraina ( very classy ) som ska öppnas på min student. jag fick den av min fabrors fru Klara som är ukrainsk, tack klara ! såklart överväger jag att lära mig ryska innan min student;)
 

image59



Emelie 18!

Igår fyllde Emelie 18 år, hon hade gjort en jävligt trevlig middag till oss tjejer som beståg av toast med skagenröra,kött och potatis med sås sen bananasplit som ingen åt utom jag för alla va så sjukt mätta..
Utgången blev aldrig som planerat eftersom vi har två små söta barn med oss ( Evelina & Malle) men vi har ju all tid i världen på oss och vi hade kul endå. Själv var man schizo hela kvällen och var Oprah,Rickie och Dr Phil ett tag och snackade om allt från otrogna karlar till spindelaporna i brasiliens värsta djungel. och ja, jag var full.
Idag ska vi iaf ut på Emelies begäran, även fast jag är fattig och vinlös ska det nog gå bra. tjilllllevippen!

Jag har sålt min själ till djävulen..

..För Quadrapop :E
jag lovade mig själv dyrt och heligt att aldrig bli beronde av ett spel, det är bara såååå undersköterska men shit vad roligt det e! jag kunde knappt slita mig från det även när det va DH på tv och såklart lånade min snälla pappa ut sin mobil till mig så ja kunde spela, men i skolan är det andra bullar där vägrar dom låta mig spela, dom tycker jag är dryg då. oschysst! vänta bara när ja får ny mobil då ska ja spela all the time och inget kan stoppa mig ;D.

Fredrik Reinfeld var i skolan med så vi behöve inte ha någon religon vilket va skönt, ja ville såklart glida in och va lite cool medans ja snackade lite aktier med freddan men ingen tyckte det var någon bra idé så jag lät bli..

Imorn är det Emelies 18års dag, och ja MÅSTE ha vin,klädsel och pengar tills imorn.. känner jag mig själv rätt kommer ja såklart kirra biffen men det väntar och se..

http://www.youtube.com/watch?v=zPvmwuLaXhE&eurl

alla måste se den här smårliga videon. det är Pete Doherty och Kate Moss som sjunger KP nuts ( Kate and Pete nuts, för er som inte hajjade det..), alla tycker den videon är värsta bisarr och hemsk men det tycker inte jag? very strange..


You cant be me imma rockstar

Jag har lovat mig själv att aldrig aldrig blogga om vad ja har på mig lr vad som finns i min gaderob med risk för att låta Evs aktig ( Ebba von Sydow). Men jag måste bara credda min senaste älskare när det gäller kläder och det är faktistk Lindsay Lohan, lite strange eftersom jag vanligtvis dregglar efter Kate Moss eller min absoluta favvis Stella McCartney ( förvånad någon?). Men Lindsay är en modekamelount och jag älskar det, hon kan gå från blond solbränd glamourprinssessa till cool svarthårig glamrock stil till rödlätt partyprinsessa typ. och på några dagar..!
Lindsay jag vill va dig! snälla skänk lite kläder till mig då?

image58

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  

svanen Petra är kär i en båt

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1036534,00.html haha, sött..


Dagens irritations objekt: allt jävla tjat om fildelning, whats the thing? Alla moralkärringar som predikar hur fel det är osv osv är ju lika mycket tjuvar dom? vem har inte spelat in en film från tv när det var på tapeten? Förut handladet det om pengar, varför köpa ett album för 160 kronor när du kan ladda ner det gratis från internet, men nu är det mer än så. varför överhuvve taget ta sin tid att åka ner, köpa en singel för att lyssna på en låt när du kan få den låten nerladdad på några sekunder? och tro inte att artisterna tjänar mindre pengar, för kändisar får knappt någonting av musiken dom tjänar pengar på reklam etc det är därför kändisar som britney är snäpet rikare än vad kanske ett kristet rockband fast dom har sålt lika mycket plattor, Inte för att de min grejj det här me kristen rock och det är väll mer hyperkristina amerikanska baptister som köper sånt men har ni glömt hur många dom är? så vart är värlen på väg egentligen? varför kan ingen oroa sig för viktigare saker..

Jag tänker hoppa ner från eiffeltornet om du sviker mig

Gärdestad mys idag.. hela dagen har varit allmänt seg och jag längtar tills Prag, 15 långa dagar kvar ;E
Okej jag vet att jag är efterbliven men ja vill bara utrycka min glädje att fröken von sydow äntligen är sparkad! och jaaa jag tror verkligen hon har blivit sparkad.. och det för att ingen människa byter ut jobber som chefsredaktör på en av sveriges största tjejtidningar för att öppna en nättidning, Ebba kan säga vad hon vill i pressen men we all knows the true, hehe.
Nu väntas bara att se vem som tar över efter Ebba, jag ska börja läsa Vecko Revyn nu igen, jag känner på mig att det kommer bli en bra tidning, och ja hoppas innerligt att Cecilia B Johnsson, Annika Leone eller någon annan sjukt bra journalist tar jobbet även fast jag vet att det bara är önsketänkade för båda har bra jobb på expressen/SOLO..

har lekt lite på stureplan och hitta den här fina bilden på kändisfrisören bobby ( som kirrar sjukt fina exstations, vill att han ska göra sommarblonda slingor åt maj ju!) och fröken sverige 2004 Katarina Wigander som faktiskt ligger 1a på Stureplans finest vilket man förstår.

nu ska tvätta piercingen som jag älskar mer och mer för varje dag som går. ;)
image57