Whats up in the dizzzzay

Denna menlösa dag har spenderats på gymmet. over and out

Dagens observation:
David och the herrhagens kids (tror jag) satt och hängde utanför Lidl, Stenhagens centrum. Mobbade host,host ;)

Dagens irritationsobjet:
BUSSCHAFÖRER! Okej om man vaknar upp på fel sida och har värsta mensmoodet men det är ingen ursäkt att köra som en galning och tvärbromsa framför folk, HELA TIDEN? och speciellt inte när det sitter typ 5 gråtande småbarn och massa gamla människor som håller i sig hårt + massa 20åriga grabbar med sysemetpåsar som klingar som dom slängs in i väggen, skäms skäms..

Dagens moderatbajs:
Nu vill dom tydligen att man ska ha läkarintyg när man e sjuk. första dagen, så om du vaknar upp en morron och känner att du har feber ska du absolut inte spendera dagen och vila upp dig och dricka teé nej nej du ska upp, ringa runt till vårdcentraler och få en läkare att verkligen VERKLIGEN bevisa att du har feber och inte kan jobba idag.. Fan vilket bullshit! Moderaterna kommer fan inte få många röster under nästa val..

Dagens åååååååååååååh va soet:
http://www.aftonbladet.se/atv2/popup.html?id=categories/Nyheter/0704/1532
Lemuren Bilbo, omg jag dör :E

Okej det är lördag idag, idag ska jag ha KUL!

Kommentarer
Postat av: ...

Du gillade ju moderaterna Petra ;)

2007-04-14 @ 23:14:44
Postat av: ...

Du gillade ju moderaterna Petra ;)

2007-04-14 @ 23:15:15
Postat av: Petra

Jag vet! snacka om besvikelse i hög grad, aldrig göra om ;/

Postat av: ..

Haha söt du är Petra

2007-04-15 @ 17:09:07
Postat av: Såå klockren

"Moderater är ju onda människor per definition: Det är folk med höga löner som vill ha mer pengar, som bara tänker på sig själva och skiter i resten som inte är i deras själviska skor. Dom rättfärdigar sig gärna med ignoranta förklaringar som att resten av mänskligheten bara är slöa som inte arbetat lika hårt som dom, trots att det egentligen bara är för att moderaterna sett till att tjäna mer pengar på det lilla dom gör. Det enda som röstar på dom är dom själva och dom som dom lurat. Det finns ingen som helst annan anledning till att rösta på dom, för dom skiter i resten. Det enda dom är intresserade av är hur mycket pengar dom kan suga ur de svaga och utsattas fickor. Det är därför som vi kallar dom "borgarsvin. =)"

2007-04-15 @ 17:13:30

Skriv något snällt här..

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Email/Msn:

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback