ZZzzzzz

.. förstår inte vad jag gör här riktigt nu? Min fylla har gått över till någon form av degig känsla i magen. Känner mig som en stor degig degklump som vill kavlas ut men det går ju inte! har någon nått bra tips för att somna lättare? det här suger, för att försöka bli trött har ja läst gamla godingar som Tvillingar på Sweet valley High, kommer någon ihåg dem? det gick en serie om dom på 3an för ungefär 4 år sen med! det är en sån otroligt stor skillnad på att läsa böckerna nu än när man var 12 bast

här är lite lärdommar från Tvillingar;
Spelar ingen roll om dom är 12 eller 16, ALLA har en trofast pojkvän. Och att dejta kan vara lika med überfin resturang a la brat med 5 rätter. Ett skäl till att göra slut med sin trofasta pojkvän är om dom inte gillar på hela dagen, det svinet.
Dina favvo affären heter så gott som Foxy mamas,Bettis eller Candy eller nått annat horigt namn men självklart är kläderna allas fashionistas våta drömmar
När due 12 bast fyllda ska du ha en slank kropp,lååångt vackert blont hår, vackra blåa ögon i samma färg som havet och det ska inte finnas nån som inte avundat dig för du är en sån vacker 12årig brutta.
Alla ska mista din mamma för din syster eftersom hon är så überung
Att ha hemmafest innebär att köpa chips och hyra in skolans rockband att spela i ditt vardagsrum
Häng inte runt med italienare det är inte bra folk ( Om du inte är en godhjärtat Elisabeth som leker Tomas Dileva med hela sweet valley high )
Om du är snygg och hänger med alla andra snygga människor får ni ett eget bord i matsalen. Spelar ingen roll om ni döper hörnar till något så töntigt som Enhörnan. Ni är endå snyggast och bäst. Och ALLA basketspelare vill ha er.
Starta en egen klubb och döp den till ett fantasi djur. Välj en färg att ha på er varenda dag. Ragga på alla sportkillar. Va en SVH It girl helt enkelt
Nördar är för nördar, blir du ertappad att hänga med en nörd kan du lika gärna flytta från stan.

Såhär kan en vanlig dag för Jessica Wakefield se ut;
07:00 Vaknar och är sjukt morgonpigg, hoppar in i duschen och lägger sedan snabbt på en superfresch sminkning a la mascara och läppglans, OH GOSH you looking good today!
07:40 Äter frukost, pannkakor med sirap och massa toast, eh vem bryr sig om kalorier? SVH bor går inte upp i vikt helt enkelt
08:00 går till skolan och måste springa sista biten för att hinna med innan sista ringningen, några sportkillar från 8an ser dig springa, shit vad pinsamt! du rodnar
09:00 din svenska lektion med Hårnätet eller Mrs Arnette som hon egentligen heter har nyss slutat. Du ser att din tvillingsyster snackar med det där fettot Lois och Datanörden Randy mason. Du går därför till dina bratpolare. ni fnissar en stund sen går ni till nästa lektion
11:00 YES lunch! du tar pizza, mjölk och en choklad kaka, ni sätter er i enhörnan och din bratpolare nummer 1 Lila berättar att snygga sportkillen från 8an spanade in henne idag, Lycko ost där säger du me egentligen dagdrömmer du om att kasta syra i hennes ansikte, Bitch hoe maddafakka!
12:00 Din tvillingsyster behöver hjälp med skoltidningen. du avstår eftersom du är rädd att alla tidningsnördsbaciller ska smitta dig med. Euw!
13:00 Du slutar för dagen och struttar hem för att äta ett mellanmål bestånde av mackor med jordnöts smör. Du ringer bratpolare 2 Ellen och informerar om att snyggingen från 7an råka stöta in i dig. Ellen avfärdar dig, Eh en 7a? hallå haru hajjat att det är 14åringar som gäller här pucko!
15:00 du har balettlektion. du är bäst av alla, tjocka lois är sämst
17:00 hemma igen. Mums middag! du berättar för din familj om Lois som förstörde din balettlektion. Dina helylle föräldrar tycker du är dum, shame on you! din bror rapar.
19:00 din tvilling läser läxorna. Du läser en artikel om Johnny Buck som är så jävla snygg!
20:00 du lägger fram kläderna inför imorn, du funderar på de lila korta kjolen, en vit t-shirt och vita sandaler. watch out ladies tänker du nöjt
21:00 GONATT

om ni ursäktar ska ja börjar om med Tvillingar på sweet valley high - nykomlingen, Ni vet att ni älskar dom!

Kommentarer
Postat av: kakan

haha ME LOVE it! :D så jäkla schyssta bäcker!
hehe jasså, tokit att det blev så fel med testet då. för mig passa de väldigt bra! testat å gjort om det, å verkligen tänkt efter å varit ärlig på frågorna :O ?

Postat av: Lina

Haha, ja en bok som är baserad på andemeningen "Dagens I-landsproblem". Fast å andra sidan pinsamt avkopplande från allt som är jobbigt, genom att läsa en bok helt i rosa moln. ;P det är ju en anledning att skräpet faktiskt säljer i miljonupplagor :D Ha det fint!

2007-05-06 @ 18:15:48
URL: http://www.acupoftea.blogg.se
Postat av: THOWE

Haha! Jag älskade det där när jag var mindre. :)

2007-05-06 @ 18:22:10
URL: http://thowes.blogg.se
Postat av: Johanna

Vet inte vem du är men inlägget var klockrent !! :) Älskade böckerna när jag var mindre och har typ alla, nu i efterhand kan man läsa i dem och inte förstå att man ens tyckte om så ytliga böcker.

2007-05-06 @ 18:31:46
URL: http://johannasoderlind.blogg.se
Postat av: Arlert

ville bara säga att din kommentar på blindinebllas blogg var så klockren å jag håller med till tusen procent! you go girl!

2007-05-06 @ 18:52:25
URL: http://www.arlert.blogg.se
Postat av: Magdalena

1. Tack för att du fick ner allas vår bella lite på jorden med en så sjukt bra kommentar att jag blev mållös.
2. HAHAHA, wakefieldböckerna i ett nötskal!

2007-05-06 @ 19:02:41
URL: http://chic.blogg.se
Postat av: Melissa

hahahaha askul, serien var ju asbra!

2007-05-06 @ 19:25:03
URL: http://meli.blogg.se
Postat av: homeros

klockrent!

2007-05-06 @ 19:44:27
Postat av: rebecca

hahah jag läste och dem! De var riktigt underhållande på den tiden!

2007-05-06 @ 22:02:28
URL: http://rebeccs.blogg.se
Postat av: emelie

Klockrent :) haha

2007-05-06 @ 22:05:59
Postat av: Hanna

guuuuuuuuuuud! jag älskar tvilling böckerna! jessica och elisabeth var nästan mina bästa väninnor i ettan- sexan! läser dom fortfarande! love! :)

2007-05-07 @ 09:51:24
URL: http://lilyrose.webblogg.se.se
Postat av: anna

hahahaha, underbart om tvilling-böckerna! allas våra favvobrats är dom, hur retarded och dryga dom än må vara.

2007-05-07 @ 20:40:54
URL: http://frykholm.blogg.se

Skriv något snällt här..

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Email/Msn:

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback