En jävla hora

Imorse satt jag nästan morgonkaffet i halsen när ja läste rubriken i UNT. Artikeln handlade om våldtäkter vilket inte är så ovanligt, men det va rubriken som skärmde mig nämligen "90% av våldtäkterna går inte till åtal".

Puckot som blev interjuvad var en kvinna(!!!!?) som jobbade som åklagare och berättade minsan att om en kvinna som anmälde våldtäkt måste vara inom vissa ramar:
Exempel är det helt okej om personen du är gift med kan våldta dig, eftersom "det är svårt att bevisa", samma sak gäller om du är full, eller har en kort kjol.
Dvs du måste alltså har blivit påhoppad ute, blivit slagen, Förts till sjukhuset direkt och fått journaler på att du verkligen har blivit våldtagen, då kan man möjligtvis bli betrodd. Att sen statistiken visa att majoriteten av våldtäkter händer i hemmet och under fyllan spelar ingen roll. att du blir påhoppat ute på gatan, slagen och misshandlad är mycket mycket liten. I 9 av 10 fall känner kvinnan våldtäktsmannen.

Detta är alltså våran trygghet. Känns otroligt bra att rättssystemet funkar som det ska! Jag trodde ja inte kunde mer förbannad än vad var jag först jag läste nästa sida som handlade om en 15årig tjej i Uppsala.
Hon träffade en 18åring kille på ett solarium, han försökte ha sex med henne med hon protesterade, men eftersom han var mycket starkare än henne (suprise suprise) så hade han sex med henne endå. flera gånger även fast hon skrek och sa nej.
Han slutade efter hon började blöda när han våldtog henne analt, han ville väll inte få blod på sig.
I rätten sa dom att detta va 80% våldtäkt. Hon var alltså med 20% på hela akten enligt åklagaren. Jo att bli tvingad till sex av en äldre kille i ett solarium vaginalt och analt är ju varje kvinnas våta dröm.
Bye bye Svensks skyddsnät..


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bara 1 av 10 fall anmäls och av dessa fälls bara 1 av 10 vilket betyder att 99 % av våldtäktsmännen går fria.

2007-05-27 @ 21:49:26
Postat av: Anonym

Jag har inte hört om det där med 15 åringen och 18 åringen. När hände det ?
Har du hört det om stureplansprofilerna som våldtog en 19 årig tjej ? Snackas mycket om det nu.

2007-05-27 @ 21:58:47
Postat av: Anonym

->anonym: Nej inte ja heller först ja läste det idag, undra vilket solarium det var. Ja de ju jättemycket om det! man blir så less

Postat av: Anonym

Hmm varför kan jag inte läsa ditt svar ? Något fel på bloggen kanske. Anyways här hängs dem ut ttp://pratkvarnen.blogspot.com/2007/04/grabbarnas-vldtkt.html
Sen vill jag bara säga att det där med analsex och att en hel del börjar göra det, både när dem våldtar och annars är så vidrigt, onaturligt och allmänt äckligt. Snart kommer väl folk ha bajs och kissex med varandra när de tröttnat. Människan är störd (dock inte alla)

2007-05-27 @ 22:30:20
Postat av: Anonym

Blev lite fel.. här är den http://pratkvarnen.blogspot.com/2007/04/grabbarnas-vldtkt.html

2007-05-27 @ 22:31:45
Postat av: Anonym

Ja bloggen har varit jättekonstig:/ ingen kan skriva sitt namn, det blir bara anonymt! sjukt störande, om nån vet hur man kirrar det bring it on;P. Tack för länken! ska checka det nu!. Jo ja menar det, ringtarmar och urin hör helt enkelt inte ihop med sex, frivilligt eller inte!

2007-05-28 @ 02:33:33
URL: http://stellae.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja, det är verkligen helt sjukt! Men samtidigt har man hört många tjejer som förstör för oss andra genom att ljuga, och när det kommer fram blir ju resten av oss inte heller trodda :S Men det är verkligen hemskt att det ska vara så svårt att få fast männen.. för det lockar dom ju fler att göra det, flera ggr. Varför inte liksom? Om man inte åker fast. Usch!

2007-05-28 @ 16:39:13
URL: http://dendardebbie.blogg.se
Postat av: Anonym

mm det känns riktigt bra att vara 18 nu alltså!
Fan va otäckt sånt här är. Läste i våran lokala tidning att en man i 79-års åldern våldtagit en flicka. ÖVergreppen hade pågått i 4 år från det att flickan var 11 tills dess att hon blev 15. HELT SJUKT!

2007-05-28 @ 21:05:45
URL: http://rebeccs.blogg.se
Postat av: Anonym

Fan då, det verkar som bloggen har blivit nedstängd. Den om stureplansvåldtäkterna. Hann du se ?

2007-05-29 @ 00:01:07
Postat av: Anonym

mm somsagt, bajs hör helt enkelt inte hemma i sängen.

2007-05-29 @ 00:03:21
Postat av: Anonym

Joda, http://pratkvarnen.blogspot.com/2007/04/grabbarnas-vldtkt.html den funkar utmärkt hemma här, vilken sysselsättning det blev att läsa allas försvar! Att man ens kan försvara sånt:S ush

2007-05-29 @ 00:16:44
URL: http://stellae.blogg.se
Postat av: Anonym

Det funkade visst när man testade igen. Ja men det är nog deras patetiska vänner som skriver och försvarar :S eller så är det dem själva. Halva Sverige vet om det där nu och hur dem ser ut, kan inte bli kul för dem *ler elakt*

2007-05-29 @ 14:42:20
Postat av: Anonym

Tjejer som ljuger om våldtäkt förstör inte alls för andra. Det de gör, gör varken till eller från. Det är inte deras fel att det är omöjligt att åtala och döma någon utan bevis. Vi kan ju inte ha ett samhälle där man kan skicka folk i fängelse genom att bara säga att de har gjort något. Så fort vi lättade på den regeln skulle alla skicka varandra i fängelse på jävelskap tills ingen var kvar utanför murarna.



Nej, de tjejer som förstör för andra är faktiskt de som blir ihop med alla dessa svin som våldtar dem, för utan sådana tjejer skulle inte svinen få sprida sina våldsgener till nästa generation och våldsamma män skulle dö ut. Tyvärr så dras tjejer till dem igen och igen.



Om inte tjejer drogs till de här männen skulle vi ha 90 procent mindre våldtäkter.

2009-08-09 @ 00:17:32

Skriv något snällt här..

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Email/Msn:

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback