Vill du bli rik? skapa en religon!

image45
Linnéskolan jao jao jao!!


..Sa L. Ron Hubbard en gång i tiden, scientologerna skapare.. och fan va sant det är.. kolla hur mycket psycho tom cruise ger bort till dom varenda år.. usch..

Idag var det en väldigt händelserikdag i skolan som bestog av en brand, varför det är ovanligt är föratt numera har vi kameror i skolan som håller koll på oss så vi inte gör nått dumt, som te.x att skriva saker på andras skåp ( fyyy evelina!) eller starta en brand.. men mot alla odds så brann det endå! men det kändes bra för vi slapp svenska provet men det mindre bra var att emelie då blev anklagad..stackars emelie friades senare från dessa hemska anklagerser..
Det var därimot väldigt synd att Malle missade det..  tycker synd om henne eftersom det inte lär hända igen, som en solförmörkelse..once in a lifetime!. hihi.
Idag är det bara trafik kunskaps plugg som gäller..känns inte särskilt lockande eftersom jag egentligen skulle ut idag på escobar OCH dessutom är så sjukt trött..att gå och lägga sig klockan 3 och vakna 7 är inte att rekomendera, för människor som är så pass lyckliga att dom slipper plugga denna torsdags kväll är
www.perezhilton.com att rekomendera. diggaren skarpt!

imorn blire bah att kirra biffen, tjillevippen!

Kommentarer

Skriv något snällt här..

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Email/Msn:

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback