Capital city

jag har en vän som heter Malin Hellberg. hon är 17 år och bor i salabackar och pluggar på handelsprogrammet. men låt er inte luras av hennes oskuldfulla fasad. det här är 5 anledningar varför malle egentligen är svart;

1. Malle gick aldrig på dagis, visst okej tänker ni men vet ni den riktiga anledningen? jo, istället för att leka med andra barn var malle hemma och övade på olika ghetto pooser, det syns tydligt på alla barnbilder man kan se hemma hos malin, man kan även se på vissa bilder att hon försöker skrika; neighbourhood gangbang!

2. Malle var helt tyst som nyfödd, tills Annika ( den ömma modern) råkade klippa henne i fingret när hon klippte naglarna på malle, visst normalt tänker vissa MEN vet ni den riktiga anledninen där då? nä, det var ju för att malle var arg för hon inte var född i USA så hon var tyst men droppen som fick bägaren att rinna över var att Annika klippte av naglarna, damn it! Malle ville ju ha riktigt långa naglarna som ghettogirlsen i Bronx och Queens har..

3.  när Malle konfimerade sig trodde alla, ja vilken fin flicka, troende och bra, men skenet kan bedra! egentligen väntade Malle på att  P Diddy skulle komma förbi salabackekyrkan och spana in Malles konfaklänning och bjuda in henne på ett av hans legedariska Black & White party, eftersom det inte hände försöka Malle använda gud som redskap för att få diddy på fall men det hjälpte inte..

4. Malle deklarerar alltid att hon HATAR alkoläsk och sånt shit. Okej malle gillar att bli full snabbt tänker vissa men är det så? nej! Malle dricker endast sprit för att det ska kännas som hon dricker ren Hennesey, ibland kirrar hon en öl och tänker att det är okej för den svarta killen i scrubs brukar dricka det. touché.

5. Malle har ett lååååångt svallande hårfall men sa endå att hon skulle köpa clips med löshår. hon ville ha långt hår till rumpan så what? nä, den riktiga anledningen var att hon ville lika tyra banks som alltid har löshår. I turkiet som vi ska åka till i augusti kommer malin att pressa pressa och pressa tills folk börjar fråga "oj va du liknar tyra banks"!.

image54
ser ni någon bacardiflaska i malins hand eller? nej.. ;)


Kommentarer

Skriv något snällt här..

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Email/Msn:

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback