Yah

Igår mitt under förfesten när alla började titta lite för djupt ner i glaset utbrast Elhiin glatt "Men jag skrev en kommentar åt dig till Blondinbella" ååh min lycka var gjord! Tur för för mister E att hon är way to söt att bli arg på liksom!

Lite senare idag kommer en lista, jag vet att ni längtar!

jul 2008

Min mamma berättade nyss för mig hur det märks att jag har blivit stor, går nämligen inte och skakar på pakenerna. det är ju en lögn eftersom den enda anledningen till att ja inte gör det är ju faktistk för att ja inte vet vart alla klappar är! Typisk mamma att inte tänka utanför lådan liksom!

Check lista inför julen
1. Göra knäcken, vi har cirka 800 formar men ingen knäck. Måste ordnas
2 Göra klart skinkan innan vi drar till Sthlm och hämtar den där adopterade monsterapan som sägs vara min syster. 9 grader to go.
3. Ladda kamera batterierna, denna jul ska förevigas såklart.
4. Tvätta håret.
5. Klä granen
6. Äta massor av gröt och dricka julmust och andra juliga saker
7. Kolla på grinchen, måste få lite julfeeeling!

Hepp så länge

The who?

Mitt högra öga är jätterött, och jag har varken tagit några olagliga preparat eller varit uppe hela natten (även fast det kan tyckas att det är mest troligt, jag syftar på mitt spelberonde).
Jag menar, igår kliade jag mig i ögat.. men ska man inte ens kunna göra det fritt utan att bli tagen för en arg knarkare? Förhoppningsvis är jag allergisk mot pälsdjur.. det ger mig en perfekt anledning att raka katten och man slipper hitta på dumma lögner varför jag gillar nakenkatter bäst. Djur med päls är sjukt överskattade..

Förresten har mamma ställt in en zebra färgad låda i mitt rum, vanligtvist brukar jag inte lägga märke till hennes små förändningar i mitt rum först hon poängterar dom själv och jag brukar nicka och säga jaa-a vad fint typ. Jag tror en av mina framtida julklappar låg i denna låda. Jag hoppas på ett par bilnycklar (troligt tjejen).


Godnatt

Gucci is for losers

Det här känns helt enkelt inte okej, min kropp skriker efter mera sömn och min tyraniska far har tvingat upp mig för ja ska övningsköra till gränby centrum.. okej att det var min idé från igår att ja skulle gå upp "tidigt" för att övningsköra till gränby centrum så jag skulle få köpa mitt nagelkit har ingenting med saken att göra..

Men nu till det riktiga problemen, det är shrek ikväll.. samtidigt som alla är festsugna! Jag har väntat på shrekkvällen hela veckan! Vad gör man? I need some help!

Jag bloggar!

Alldeles nyss filmade Elhiin mig. Jag har ny en egen liveblogg. jag är så jävla ball.



Heidå